Sju skärmdumpar har läckt från Dead Space 3 och av allt döma blir EA:s trea iskallt – men inte ensamt.

Co-op i #Dead Space 3? Av de läckta bilderna att döma är detta vad vi har att vänta.

Igår avslöjade en kort teaser att en viss John Carver kan vara en av hjältarna i #EA:s uppföljare. Enligt bilderna kommer han mycket riktigt att slå sig ihop med originalspelens Isaac Clarke för att ha ihjäl horder av monster på den iskalla planeten Uxor.

Kika på bilderna nedan för att få ett smakprov på samarbetet mellan de två herrarna, en ny fiende, vapenhantering och det kalla klimatet. Spelet förväntas att avtäckas på EA:s E3-presskonferens, som äger rum på måndag klockan 22.00 svensk tid.

Skulle vara perfekt om co-op var frivlligt, som i Dark Souls, Mercenaries eller Borderlands. Du kan spela själv men blir du less eller fienderna rider dig för hårt, kan du alltid bjuda in en polare eller en random som joinar :) Co-op kan faktiskt göra... 01/06 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kommer bli så jävla epic! 31/05 Tjatade och hoppades på officella forumet redan när dem utannonserade DS2 att dem skulle inkludera co-op kampanj.. men neeeej då, då fick man storskäl från alla "riktiga" fans att det förstör bara uplevelsen... yeah right, fatta hur coolt att uppleva... 31/05 Ojoj, vad härligt. Då kanske man kan få några kompisar att våga spela detta. Är nästan bara jag bland mina kompisar som älskar dessa skräckspel. De andra får i stort sett hjärtinfarkt redan när de tänker på Alone in the dark ^^ 31/05 Om det är en Multiplayer del i 3an så hoppas ja verkligen att de gör den ordentligt. Multiplayer i 2an var ju fan skit. 31/05 Ooohhh! co-op på dead space vore ju helt underbart! Kompisen och jag har ju varvat båda spelen. Och vi har länge sagt, att det vore hur fräckt som helst med co-op i dead space.. Finns det = KÖP 31/05 Älskade ettan, kände ingenting för tvåan. Finns det co-op i detta köper jag det nog och spelar med brorsan. 31/05 Jag kommer ihåg Doom 2 på coop över en nollmodem kabel. Vi körde på nightmare, så fiende respawnade som satan. Det var ren panik, särskillt en bit in i spelet, då de lite vassare fiendena började komma. Arch-vilen som återupplivade döa monster hade ett... 31/05 Jo då kan det bli lite tråkigt om man ska tvingas springa runt med en AI men slipper man det så finns det ju inte så mycket att klaga på, får hoppas att man slippert! :) 31/05 som sagt beror på hur dom gör co-op om det kommer vara som re5 så är inte spela ett alternativ egentligen / påtvingad co-op. sen som sagt tidigare ochså så kommer spelet i sådant fall designas så det passar för co-op och inte sp vilket vi sp spelare int... 31/05
Skicka en rättelse