Ursprungligen planerat för släpp om en vecka, men Gearbox snabbar på släppet av den nya efterlängtade karaktären.

Första dlc-paketet till #Borderlands 2 innehållandes den nya karaktären mechromancern Gaige skulle släppts 16 oktober. Så blir inte fallet då #Gearbox Softwares Randy Pitcher via twitter uppgett att släppet ska ske så tidigt som senare under dagen, till alla tre formaten. Gaige är en mästerlig mekaniker som vid sin sida har sin robot, Deathtrap. Något som sticker ut med henne är hur ett av hennes förmågoträd är specialiserat för nya gamers, då det hjälper till med saker som uthållighet och träffsäkerhet.

Du kan redan nu leka med hennes förmågoträd och missa inte heller ljudloggarna (del ett och del två) där hon berättar om sina idéer för projekt DT.

Priset för dig som köpte/köper en utgåva där Premiere Club ingår är 0 kronor, medan du som inte gjorde så kan köpa tillägget för cirkus 80 kronor.

Efter några timmar med mechromancern så skulle jag jämföra den här DLCn med Saints Rows skin DLCs, folk som inte får den gratis missar ingenting. Vete tusan varför patchen är 500MB+ stor. 11/10 Konstigt att ingen nämnt något om att Mechromancern var en så kallad "Girlfriend class". Skandalen var ju en sån stor nyhet när den publicerades. 10/10 Nej, du missförstår. Karaktären var påtänkt och utannserad långt innan releasen av spelet **(På PAX East i April), men annat än en conceptbild och lite lösa idéer så arbetades det inget på den innan spelet gick guld. Den var hela tiden tänkt som en förb... 09/10 Vänta här nu, får inte ihop det. Den var i koncept tätt inpå release, men dom sa långt innan att den skulle komma? Hm. Lider och lider, jag anser att om man släpper DLC, en extra karaktär (hör du hur sjukt det låter?) eller en map tämligen nära inpå rel... 09/10 Den var inte påbörjad (annat än i koncept-stadiet) innan spelet gick guld. Du har bara dig själv att skylla då dom sa (långt) innan att den skulle ingå gratis om du förbokade spelet. Att tycka att du ska ha rätt till den gratis ändå för att du köpte spe... 09/10 För mig är förbokningsex. och collectors edition specialversioner. Jag köpte spelet tätt inpå att det kom. På vilket sätt är det ok att utesluta mig från gratis mech-klubben? Nej, hur man än vrider och vänder på det här så vill dom göra sig en hacka på... 09/10 uuuj ooooj vad det är jobbigt att ta reda på fakta, ALLA som förbokade spelet får henne gratis. Var ingen speciell version. Dessutom gick dom ut flera månader innan släppet med informationen att det skulle komma en 5:e klass efter lanseringen och den... 09/10 En stor del av målgruppen för DLCn får den gratis, folk som tvekade inför själva spelreleasen är troligtvis inte så värst intresserade av det här. 09/10 Så länge spelen kommer färdiga och känns kompletta har jag inget emot att betala lite för lite DLC. Trots att det kommer kort efter release. Borderlands 2 är komplett, därav betala för lite extra: No problem! Man måste ju faktiskt inte köpa tillägget. 09/10 Ja för de som köpte en speciell version. Andra får snällt betala 80 kronor för en jäkla karaktär. Pfft. 09/10
Skicka en rättelse