De som befann sig på årets E3-mässa kunde lägga väntarna på en demo för #Dragon Age: Inquisition och uppleva en del av det äventyret har att erbjuda. Som intensiva strider, vackra vyer och utforskande i de massiva miljöerna.

I en ny serie filmklipp visar creative director Mike Laidlaw upp E3-demonstrationen i all sin prakt, så att även de som inte var på plats kan se vad det handlar om. Det första klippet är över 16 minuter långt och ses med enkelhet nedanför.

Ser bra ut, och så länge storyn håller den vanliga klassen vilket jag inte betvivlar så tror jag bioware behåller rpg tronen tillsammans med the witcher enligt mig. Och innan någon hugger mig med en kniv, för mig är det viktiga i ett rpg en bra story... 11/07 Open world my ass. Det här är precis samma snitslade bana som Bioware alltid kör i sina spel, om än i väldigt vackert smink. Nu kan det ju vara just det här området, men vis av skadan från SWTOR kommer jag avvakta rejält innan beslut om köp. 11/07 Kanske missade några meningar av vad han sa men jag kunde varken se eller uppfatta någon "free-look" eller pause". Dålig överblick över slagfältet, och möterna i byn gick som på räls. Detaljrika RPG element och ljudeffekter låter det som. 11/07 Grymt snyggt, känns väldigt närvarande i figheterna och med miljön runt omkring. Fan ett sånt här mmo vill jag ha man kan springa runt och mysa i 11/07 Ja absolut vi har båda rätt i sak. Samma som när jag såg nya Transformers i onsdags, gillar filmen även fast den mycket väl kan ses som totalt värdelös haha. Dinosaurer+robotar 11/07 många kids alla nördar vet att biware är story mästare inte mästare på motorn..kotor vart bara bra för dom fick stöd av lukas art . 11/07 Anser man att ME3 är ett dåligt spel, har man nog aldrig kommit i närheten av ett riktigt dåligt spel. Testa och jämför senaste Star Trek spelet med ME3 till exempel. Annars kan man ju bara nämna älskade spel och serier som exempelvis - Assassins Creed,... 11/07 UI:n ser för jävlig ut, igen. Saknar lite av charmen från DAO...inget oväntat. 10/07 Fast Me3 är ju ett otroligt dåligt spel. Enda man gör är att springa i trånga koridorer och skjuta och prata med fåniga scriptade karaktärer. Hur man ens kan tycka det spelet har någon som helst spel glädje går iaf över mitt förstånd. Samt utveklarna... 10/07 Precis som med EA, Blizzards, Ubisoft eller Activision, gäller det att kasta så mycket skit man kan, oavsett hur bra spelen är. När man ser folk skriva att ME3 var det sämsta spelet någonsin, undrar man dels hur de är funtade och hur vidare många dåliga... 10/07
Skicka en rättelse