En gigantisk batalj mellan människor och greenskins - renderad i spelmotorn.

Efter otaliga rykten stod det äntligen klart att #Creative Assembly ska lämna sin historia comfort zone och istället applicera sitt hyllade strategikoncept på Warhammer-världen. Hittills har vi bara sett stillbilder och diverse cgi-rullar men nu kan vi bjuda på den första fimen från spelmotorn och den är rejält läcker.

Se en stor batalj mellan människor och greenskins och den Warhammer-kunniga kan säkert bocka av några av sina favoritenheter.

Tack till wrajjt, Jinxswe för detta #nyhetstips!
och vart har folk haft fel på historia här då? kan du berätta? och jag tror knappast att det finns dom som inte vet vad star trek, starwars eller vad wow är. Möjligtivis att dagens ungdomar som är yngre än oss inte vet vad warhammer är då dom inte spela... 08/08 Jag älskar Warhammer och har alltid gjort sedan jag spelade gamla pen-and-paper rollspel förr. Världen och all lore är fantastisk, men jag fruktar att Total War serien kommer sabba det mesta av detta. Inget av de andra TW-spelen har glänst tycker jag... 21/07 Det här blev ju konstigt. Varför börjar ni bråka och peta på Totte för att han missat vad Warhammer är? Såklart han ledsnar till slut. Seså, rasten är slut. 20/07 Inavlade jävla gamers är allt jag har att säga. Sådant jävla tunnelseende så ni borde ju fan bli mörkrädda för er själva. Ni kan verkligen inte se något ur andras perspektiv överhuvudtaget 20/07 Va?..Visste du inte? Strax efter kriget mellan danmark och sverige 1809 så kom ju Orcerna och invaderade södra skåne. Hur har ni missat detta? 20/07 Warhammer är inte en tidsepok... 19/07 Vilket jävla hörn? Grundprincipen är fortfarande att jag inte tycker orcs i ett total war spel är tilltalande överhuvudtaget, så dras en annan massa skit in, jag bryr mig inte om epoken som historia, jag var bara intresserad av nästa total war spel, men... 19/07 Om du missar med flit, så beror det på ett misstycke för serien. Svårare än så är det inte. Känns bara som du målar dig tightare och tightare i hörnet för varje kommentar du fäller. 19/07 Speech marines haha! Den episka språkpolisfraktionen är för op för att dom ska ta med den :D 19/07 Nu behöver de bara Imperial titans och speech marines=) 19/07
Skicka en rättelse