Du kan börja drömma om hur det blir att ha dina stats med dig överallt.

"Vad ska jag göra fram tills #Fallout 4 släpps på tisdag?!" frågar du dig. Jo, du ska ladda upp ytterligare, och det med appen Fallout Pip-Boy.

Appen simulerar Fallout-seriens ikoniska handdator, och hämtas gratis till Ios eller Android, i App Store respektive Google Play. Den ska också vara på väg till Windows Phone, får vi veta av två läsare, men i nuläget finns bara en icke-fungerande länk i Windows-butiken. Håll koll lite då och då, den borde dyka upp inom kort.

I nuläget fungerar appen bara i demoläge eftersom spelet inte är släppt, men från tisdag kommer du kunna interagera med pc-, PS4- och Xbox One-utgåvorna av Fallout 4. Appen ger info om stats, quests, vapen, dräkten, med mera. Du kan kolla in kartan och spela minispelet Atomic Command; en variant av 80-talsklassikern Missile Command.

Layoutmässigt kan du ställa in Pip-Boy-appen så att den körs fullskärm eller anpassad till den Pip-Boy-variant av renaste plast som följer med om du köper specialutgåvan Pip-Boy Edition av Fallout 4. FZ la vantarna på Pip-Boy Edition förra veckan, och unboxing och första intrycken har du här.

FZ:s Fallout 4-recension läser du i början av nästa vecka. Tills dess – läs vår #Fallout Shelter-recension.

Skicka en rättelse