#Eidos Montreal och #Square Enix verkar hyfsat självsäkra när det gäller #Deus Ex: Mankind Divided. Spelpressen har fått fingra på spelet vid flertalet tillfällen, och vi har testat två gånger – senast förra månaden då Andreas Eklöv serverade en matig förhandstitt.

Några andra som haft möjlighet att ge sig ut på delar av det science fiction-osande actionrollspelet är Pcgamesn. De har testat pc-versionen och tagit sig an uppdraget The Rucker Extraction som bjuder på lite av allt möjligt: smygande, eldstrider och ett förtroligt samtal framåt slutet av det 28 minuter långa filmklippet. Spana in allting nedanför, men notera att från 24 minuter och framåt förekommer det spoilers.

Hm, det där såg väl inte alls bra ut? Dålig AI, tråkig gameplay, knappt något faktiskt nytt och så rätt stela banor? Jag gillar sci-fi konceptet med det nya Deus Ex men vet inte om jag orkar spela igenom detta 20/07 Vilken dålig AI, reagerar inte ens när han slår ner den andra gubben intill. 19/07 Cant wait! 19/07 Lite drygt en månad kvar och en drös grafikbuggar. Hoppas de hinner få ordning på spelet den korta tid som är kvar. Blir väl som vanligt till att vänta in ett antal uppdateringar innan köp. 19/07 Nej det var avstängt. Men hela deras mekanik är otymplig. Coverknappen är på mouse2 som default och bara jobbig då man byter kamera vinkel. Ändå är smygarväsendet kasst. Dödar du en soldat i smyg så blir folk fortfarande alarmed. 19/07 Vet inte riktigt vilken video ni tittade på som tycker det ser ut som ett givet köp... Hade hoppats på mer själv. Att det ska vara så svårt att göra bra AI i spel är intressant, den har faktiskt inte utvecklats sen 90-talet i princip, nästan gått bakåt... 19/07 Använde du V-sync? Det gör att kontrollerna blir heltokiga och känns som man använder en kontroller istället för mus. 19/07 Såg ut inte ut att vara i närheten av tech-demot de släppte för nåt år sen, AI verkade rätt simpel också. Blir väl vänta å se. 19/07 Spelade precis igenom Human Revolution igen och fruktansvärd känsla pistoler och sikte. Spelet har tyvärr inte åldrats bra heller. Bra ljussättning etc, men stela animationer m.m Detta ser dock bättre, men också som en upphottad spelmotor bara av tidiga... 18/07 Ser riktigt nice ut. Blir ett givet köp. Eftersom det är ett "FPS-Spel" så handlar jag det till PC då mus & tangentbord krossar en klumpig kontroll. I 3e persons spel duger kontroll men i 1a person kan jag inte med att lira med dosan... 18/07
Skicka en rättelse