Många reagerade med ilska på [n=33058 nyheten] om att #Valve planerar att släppa #Left 4 Dead 2 så pass tätt inpå det första spelet, något som i värsta fall kan komma att splittra spelarskaran. Att uppdatera spelet löpande, en modell de använder på #Team Fortress 2, hade varit bättre enligt många och kängor om den väldigt frånvarande tredje episoden till #Half-Life 2 har delats ut regelbundet senaste dagarna.

Företagets frontman Doug Lombardi försvarar beslutet när han intervjuas av GamingShogun med att utvecklarna hade ovanligt mycket bra idéer direkt efter att spelet släpptes och att den snabba produktionstiden är ett specialfall.

Vi fick tag på inte mindre än sex filmer från förra veckans mässa, har du inte redan sett dem rekommenderar vi dem varmt. Trailern hamnade ju på en respektabel fjärdeplats när vi listade de bästa filmerna från evenemanget i Los Angeles.

Jag hade hellre sett att de expanderar ettan... tvåan verkar i princip vara samma spel... mycket små skillnader... Jag tycker de börjar med tvåan alldeles för snabbt... =/ 10/06 Jag håller helt med! Vänta på source2 innan ni släpper nytt L4D. Lägg lite energi på att göra lite fler banor till vårt köra L4D istället!! 09/06 Det är ju inte ens ett nytt spel, de har ändrat texturer, lagt till vapen och byggt nya maps. Låt communityn fixa det istället, vänta på Source2 och gör en uppföljare då! Ka-ta-strof! 09/06 Till alla er som tycker att det är en dålig ide eller att det ser dåligt ut. Om ni följde l4d 1 från börgan så vet ni att det ändrades väldigt mycket. dom filmer vi ser på l4d 2 tror jag inte kommer se ut exakt så när det släpps. Men ifall det kommer... 09/06 Tycker dom kunde hållit första spelet vid liv lite längre med nya kampanjer och vapen innan dom börjar med en uppföljare, fast så länge det blir billigare på steam under ett veckoslut klagar jag inte. 09/06 Det som är tråkigt är att de banor som fanns med ifrån början som man har spelat så att man kan dem utantill, de e kvar, hur många nya banor har det kommit om man räknar bort de som blivigt konverterade till andra "spelmodes", då har en bana tillkommit,... 09/06 Angående DLC för L4D: Två kampanjer i "versus mode" och "survival mode" med 15 omgjorda maps samt survival-mapen "Last Stand" fanns inte med från början utan släpptes senare gratis. Om inte det räknas som DLC så vad menar ni då? 09/06 Samma här :/ vill att dom ska släppa ett spel med alla episoderna. Så man får spela igenom hela dirr. Oh! Längtar även till black messa (fan grejen) kommer ut :> 08/06 Eftersom Valve säger att de hade så förbannat många bra idéer efter första spelet så tycker ju iaf jag att det innefattar mer än bara nya skins och en stekpanna. 08/06 Håller med bojkott! Dom borde lägga mer energi på L4D som dom lovade att göra med tanke på hur lite innehåll de har. Känner mig helt blåst nu när dom utannonserade L4D2, betalade trots allt fullpris för ett spel som borde kostat hälften. 08/06
Skicka en rättelse