Den anrika multiformatstidningen #Super Play öppnar nytt på webben. I dag slog tidningen upp portarna för en helt ny sajt, som liksom den drygt månadsgamla Pcgamer.se satts ihop i samarbete med FZ:s kunniga kodknackare.

Superplay.se går ut hårt med en tung recension av #Super Smash Bros. Brawl, plus ett par andra artiklar. Du hittar även sploggen, bloggar, forum med mer. Ramla över och se vad @Jocke Bennet och de andra kokat ihop.

Som sagt var med Super play. "Det var bättre förr" (Super Power 100% Nintendo) ;););) 30/06 Det är alltid svårt att försöka hålla valideringen fullt ut. Speciellt när det gäller sajter så aktiva som dessa med ständigt nya artiklar och till och med "user-content". När jag gjorde mallarna för fz.se så var de fullt validerbara, men det blir bara... 20/06 testa: http://www.superplay.se/abc 19/06 Jag är alltid lugn och fin :) Visst litar jag på dig, men faktum är väl att ni inte delar databas utan att mina uppgifter nu ligger i flera olika databaser förmodligen på olika servrar vilket ökar risken att någon elak hacker får tag på dem. Nämen allva... 19/06 "Hej vi snodde layouten på fz;s recensioner". Ingen som noterat det? Gzzzzzzzzzzz 19/06 Jag gillar deras nya design. Den är förvånansvärt stilren trots alla glada färger. Det är också bra fart när man navigerar runt på siten. Dock så är den inte valid HTML 4.01 enligt http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.superplay.s... 19/06 Lugn och fin. :) Jag är ansvarig för alla tre sidorna. Om du litar på mig att hantera dina personuppgifter på en av dem så borde steget till att lita på mig för alla tre vara rätt litet. 19/06 Jag har själv varit medlem på FZ i snart sex år och dessförinnan tror jag att jag hade ett annat användarkonto ett tag. Visst är jag väl medveten om att ni inte skickar ut skräp, men det känns ändå lite sådär att uppgifterna åker ut till andra sidor ino... 19/06 Gå och lägg dig tidigare. Då är du fräsch till jobbintervjuerna. 19/06 Tompa Ge mig jobb! Jag är arbetslös 19/06
Skicka en rättelse