Provkör en tidig version av det mäkta populära stridsvagnsliret, den öppna betatestningen börjar i dag.

Med över en miljon registrerade användare får intresset för stridsvagnsliret #World of Tanks sägas vara enormt. Spelet har betatestats av en sluten grupp användare sedan i höstas, och glädjande nog för alla som inte fått vara med har en öppen beta i dag slagit upp portarna.

World of Tanks är ett onlinespel där stridsvagnar från andra världskriget drabbar samman i två lag med upp till 32 spelare i varje. Omkring 150 stridsfordon står till buds, från snabba och lätta till tungt kraftfulla kreationer, och de kan uppgraderas för att passa just din spelstil.

Registrera dig för den europeiska betan och plocka hem den 1,7 gigabyte stora klienten för att få vara med och slåss. Och spana för all del in lanseringstrailern under tiden.

[video=7053]

Spelat ett antal timmar nu och har skrapat ihop till en Pz III. Fantastiskt kul... ännu roligare om du får med några vänner... 04/03 Vet inte riktigt vart du drar nybörjargränsen, Tiny. Men jag har spelat 2640 matcher, ca 550 i min Tiger och 300 i Köningstiger som är mina två mest spelade, och det är inget fel på statistiken med tanksen heller. Jag behöver väl knappast vara newbie... 29/01 Jaja, som nybörjare kan det kännas orättvist osv, men ger man det lite tid bara och lär sig de olika tanksens roller så går det mkt bättre. 29/01 Lägg av att kalla varandra noob, det är så himla gjort. Och trist. Alla har varit nybörjare någon gång. 28/01 Jaså? Spelade en match med min JagdPanther i morse och ägde i en match där motståndarna bl.a hade 2 st IS7. Spelar man som en noob blir man lätt frustrerad. 28/01 Ganska nice spel, men blir bara så less på alla överbeväpnade tanks och att man inte kan kontra med uppgraderat pansar. Skulle vara skoj att spela EN match där folk inte har bisarrt stora kanoner, och skulle t.o.m. lyckas balansera vissa tanks så att... 28/01 Det e fett beroendeframkallande. Har lirat rätt mkt i en vecka utan att känna av ngt grind överhuvudtaget. så länge du inte går in med målet King Tiger så snabbt som möjligt! Så behöver du inte grinda. Light Tanks e kul, tier 3-4 på tyska techträdet får... 28/01 testade lite och hade kanske lite för stora förväntningar, inget spel som gav något större intresse, avinstallerat. förväntade mig något i stil med roliga stunder man hade i bf1942 på Aberdeen men var inte i närheten lika roligt, . sitta pyssla med mynt... 28/01 har spelat runt 3500 matcher nu, jag gillar det. Tar 30 sekunder att starta spelet och komma med i en match som i regel är över på 10 minuter.. perfekt att för att spela om man bara vill ta sig en blitz innan skolan/jobbet etc. Ot. Det är ju sjukt rolig... 28/01 När spelade du sist? Det har jag inte upplevt. Även om jag vet att det Varit så. 27/01
Skicka en rättelse