Dagarna efter årets jobbigaste dag är det dags att kriga Battlefield gratis.

1 april är på många sätt årets jobbigaste dag. När vi väl har lurats klart och fnittrat åt resultatet är det dock nästan dags att kriga i #Battlefield: Play 4 Free, den webbaserade gratisversionen av den moderna klassikern #Battlefield 2. Det släpps den 4 april.

Vi nås också av nyheten att de numera välkända soundtracket har fått en uppfräschning genom det svenska rockbandet Corroded. Deras andra album, Exit to Transer, nådde stora framgångar i höstas efter att deras singel Time And Again användes i introt av Expedition Robinson. Vår recension av Battlefield: Play 4 Free publiceras på släppdagen.

[video=6374]

Jasså?.. kul? du vet att Battlefield play4free e nytt ?.. Peace Out 04/04 Äger visserligen nästan samtliga BF spel men detta spel låter betydligt roligare än Heroes. Kan nog bli att jag testar det för att hur det står sig mot BF 2. De har rätt dock om att detta är framtiden, iaf för pc. Allt fler utgivare börjar följa den här... 24/03 Segt? :) Vad jämför du med för spel då, i "realistisk" shooter genren? :) Själv testade jag lira CS igen efter att nött BF4F en vecka, och det om något kändes segt! :) 24/03 Soundtracket var riktigt bra! Nu vill jag höra hela låten med Corroded :D 24/03 Detta med att det laggar upplever jag inte speciellt mycket just nu. Jag kanske haft tur att hamna på bra servrar som inte har problem, för nu om det laggar så tror jag inte det beror så mycket på spelet utan mer på servern. Det har också påpekats i for... 24/03 Har bara spelat det i några timmar men.... känns väldigt segt och ser väldigt gammalt ut... ljudet är inte heller det godkänt... Gratis dock, så ska väl inte klaga... ... spelet är ett sömnpiller dock... :( 23/03 Testade det också nu, tog nyckeln av Nimber(tack). Det enda jag har att säga är oj oj oj. Ni får tolka det som ni vill ni lär se vad jag menar när ni själv testar det. 23/03 Det ska bli kul att spela! Tycker det är jäkligt surt av alla ronk-Pellar att klaga när Dice faktiskt bjuder på ett spel! 23/03 Har som jag skrev testat det och jag håller med om att en beta inte är menat att användas som ett demo men i det här fallet så ser jag inte hur det kan komma något bra ur det hela, möjligen om detta vore en riktigt tidig alfa kanske men att den nu snart... 23/03 Håller helt med dig, tragiskt att läsa alla kritisera detta spelet när det ligger i stängd beta och när ni säkert inte ens testat det. Själv tycker jag det är kul från stund till stund. Roligt att spela med kompisar iaf :) 23/03
Skicka en rättelse