Artiklar av Game Ove(r)

7

Årets spel 2012 – Skribenternas val #3

Bland döden hittar vi livet. Och från ingenstans slår indie-plattformare undan benen på oss. Fredrik, Rikard och Ove berättar om sina spelfavoriter från 2012.

15

Lego Lord of the Rings

En kloss att sämja dem, en kloss att främja dem, en kloss att i plastens vida riken tämja dem...

0

Farming Simulator 2013

Sätt dig i förarsätet på en Lamborghini som låter dig köra offroad och gör 0-100 på ungefär tre minuter.

13

Angry Birds Trilogy

De arga fjärderfäna har äntrat nya jaktmarker och börjat jaga grisar i din stationära spelkonsol.

10

Damage Inc.: Pacific Squadron WWII

Greppa flygspaken och kasta dig upp i det blå i vad som skulle kunna vara andra världskrigets häftigaste flygstrider. Skulle kunna vara.

26

Tritton Warhead 7.1

Det är nog bara i headsetens värld som trådlöst för det mesta inkluderar sladdar. Men nu vill Tritton att vi faktiskt ska kunna sitta och jäsa i soffan utan att en enda sladd binder oss till resten av världen.

6

The Lord of the Rings Online: Riders of Rohan

"Arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken, shields shall be splintered! A sword day... a red day... ere the sun rises!" Men inte förrän i oktober.

12

Risen 2: Dark Waters

Piranha Bytes piratäventyr till pc var diamant som på grund av slarv förblev oslipad. Nu är konsolversionen här – är det andra gången gillt eller har spelet fortfarande lapp för bägge ögonen?

32

Orcs Must Die! 2

Det sägs att det är bättre att fria än att fälla. Så icke i Orcs Must Die 2 – här är det fälla som gäller. Stor fälla. Gärna många också, för snabb demontering av grönhudade fulingar.

11

Turtle Beach Earforce XP400

När du promenerar på stranden kan du sätta ett snäckskal mot örat och höra havet brusa. Sätt Turtle Beach Earforce XP400 mot öronen och du kan höra det mesta.

14

London 2012 - The Official Video Game of the Olympic Games

Tjuvstarter brukar sällan vara något bra, men nu kan du vara med i olympiska spelen långt före de medverkande idrottsmännen, tack vare det officiella OS-spelet London 2012.

6

Steel Battalion: Heavy Armor

Det är bara gigantiska stridsrobotar som kan föra tankarna till mekaniska höns och usla fotbollsmålvakter. Ingen kan säga annat än att nya Steel Battalion provar nya grepp.

19

Summer Stars 2012

OS-året 2012 är över oss och spelmakarna gör sitt bästa att överanstränga våra arma gamer-armar. Summer Stars 2012 går steget längre och erbjuder till och med "doping".

12

PicoPix PPX2480

I takt med att tv-apparaterna blivit större och större har drömmarna om att spela med en projektor minskat, men vill du avnjuta över 100 tum stor bild är detta fortfarande det enda vettiga alternativet. Hur väl motsvarar lilla PicoPix de stora drömmarna?

19

Gravity Rush

Tycker du att världen kan kännas upp och ner när du vaknar somliga mornar? Det är ingenting mot vad Kat i Gravity Rush drabbas av.

19

Ducky Shine DK9008S

Räkna inte inte med några överraskningar hos Ducky Shine DK9008S. Räkna däremot med ett strålande mekaniskt tangentbord.

45

Void – gratis spel åt alla

Void. Tomhet, intighet, en komplett frånvaro – och i speltjänsten Voids fall en frånvaro av prislapp. Kompletta spel färdiga att tanka hem helt gratis. Det låter antingen för bra för att vara sant. Eller olagligt. När det gäller Void är det ingetdera.

8

Fable Heroes

Lionhead brukar inte tveka med att kasta sig över mer eller mindre nya spelinnovationer. Så vilket rafflande nytänk bjuder Fable Heroes på? Knappt något alls.

21

Risen 2: Dark Waters

Datorspel och pirater brukar vara ganska synonyma, men i Risen 2 handlar det om båtar och slagsmål snarare än den moderna torrentsvingande varianten. Kanske borde det ha stannat i hamnen ett tag till.

56

USA vill komplettera åldersmärkning på spel (aprilskämt)

Ny lag kan tillåta att oberoende organisationer får övervaka spelutveckling.

14

Yesterday

Peka och klicka-titeln Yesterday är ett äventyr av den gamla skolan som lyckas leverera en riktigt fin berättelse. Men den nostalgiska resan får ett abrupt slut.

22

Xbox Live i telefonen

Windows Phone försöker brotta sig in på telefonmarknaden, och lockar bland annat med en massa nifty Xbox Live-funktioner. Vi tittar närmare på om och hur en Windows Phone-lur berikar din tillvaro.

82

Kingdoms of Amalur-utvecklaren låser singleplayer-material

Försvarar sig med att kalla det låsta materialet för extramaterial.

29

Nytt svenskt spelrekord

999 spelare drabbade samman på samma slagfält.

7

Capcom utvecklar Ace Attorney 5

Advokatspelet Ace Attorney får en femte upplaga, och gamla spel kommer tillbaka.

19

Antal tillverkade Bastion-spel - ett

Supergiant Games skapar ett enda exemplar av succéspelet på fysisk media.

6

Tre prylpaket på gång till Soulcalibur V

Piffa till din spelkaraktär med snitsiga djurhuvuden och bikinis.

21

Magicka fyller ett år

Firar med gratis besvärjelse.

7

Bli svensk mästare i Soulcalibur V

Sveriges bästa spelare ska koras på Gamer Meetup Stockholm.

5

Exklusiv nostalgi i Street Fighter X Tekken

Playstation 3 och Vita-versionerna av Street Fighter X Tekken får exklusivt material som är "så dåligt att det blir bra".