Tolv spel klara när Sony lanserar sin PSP-uppföljare – vi har listan.

När PSP-uppföljaren PS Vita släpps i Europa den 22 februari kommer det finnas tolv förstapartsspel tillgängliga, allt spel som tagits fram av #Sony och närliggande studior. Till de större namnen hör actionäventyret #Uncharted: Golden Abyss, förhandssnackisen #Little Deviants och ett #radiostyrt Motorstorm.

Däremot ser det inte bättre ut än att säckpojkarna/säckflickorna i #LittleBigPlanet Vita missar premiären. Vi kanske kan trösta med beskedet att vi inom kort bjussar på en fet provspelning av PS Vita-konsolen.

Utöver Sony-spelen släpps en knippe titlar från andra utgivare också. Än så länge är inte särskilt många spikade, men fler kommer dyka upp löpande fram till premiären. I nuläget kan du se fram emot #F1 2011, #Ridge Racer (förstås) och ett Katamari-lir till premiären.

Själv ser jag inte alla dom där stora bilspelen då jag bara gillar wipeout. Nä för mej är "stor spelen" wipeout då Uncharted,gravity rush, Little deviants(ett måste). Till ps3an var det bara motorstorm å Resistens som lockade mej men jag var aldrig så... 24/11 Problemet är att 3 av de fyra är racing-spel. Visserligen av olika typ, men ändå racingspel. Jag köper ju knappast en konsoll där 3/4 av storspelen är av samma typ. Hade det varit låt säga ett rpg, ett fps, ett äventyr och ett sportspel så hade det vari... 24/11 ett meh.. Men det kommer utan tvivel att komma ytterst intressanta spel med tiden :D 24/11 Uncharted, Wipeout och Super StarDust Delta är intressanta. Och Modnation Racers till en viss nivå. Men jag avvaktar nog med PSV. 24/11 Wipeout, Uncharted, Modnation och Motorstorm är ju alla populära spelserier. Spinoffs eller ej så kommer de garanterat att dra till sig fans av respektive serie. Och kan man erbjuda 12 spel vid release varav 4 är instanser i väldigt populära spelserier... 23/11 Frågan är om vilka spel de ska satsa på och vilken målgrupp som lockas av att äga en Vita. Kan ju vara FPS fantaster eller bara barnfamiljer som vill ha något lätt och snällt. 23/11 Uncharted, LBP, Killzone och Monster Hunter till Vita'n är något som är intressant. Sen får man se om Vita'n i sig själv är värd, 3g modellen vet jag inte så mycket om. 23/11 Måste nog hålla med tavener i det här. Rent fruktansvärt ointressanta spel. 3 högst ointressanta bilspel (enlig min mening), ett antal sportspel (gold/boxning/biljard, om det nu kan räknas som sport). Little deviants ser ut som ett fruktansvärt tråkigt... 23/11 Phew... visst finns det en del härliga spel där i samlingen, men jag är lättad att det inte fanns fler som tilltalade mig(ännu mer). Då hade jag haft problem och tyckt synd om mig själv som inte har pengarna! 23/11 hoppas någon form av GTA spel kommer till Vita, Älskade att köra mot polarna på gamla psp 23/11
Skicka en rättelse