Xbox produktsida avslöjar flera detaljer om spelet. Bland annat att upp till sex spelare kan spela co-op tillsammans.

Upp till två spelare kan spela co-op på samma konsol i offline-läge och upp till sex spelare kan spela co-op tillsammans online. Nytt material kommer också att lanseras via nätet. Det avslöjar produktbeskrivningen av #Resident Evil 6 på spelets produktsida på Xbox.com.

Uppgifterna bör tas med en nypa salt tills #Capcom har bekräftat dem. Men visst vore det kul att slakta zombies tillsammans med fem polare i nästa Resident Evil?

Nedan är debuttrailern för er som missade den i förrgår.

[video=10680]

Bilden ovan är från #Resident Evil 5.

Litesynd bara, tycker jag, att den enda skillnaden på svårare svårighetsgrad är att man tål lite mindre, men fienderna blir bullet sponges och bara absorberar skott. Visst blir det lite svårare, men tycker inte riktigt det förhöjer spelupplevelsen :( 29/05 Exakt, håller helt med. Tycker för övrigt att co-op i Resident evil 5 var mycket, mycket bra. Spelade igenom hela femman tillsammans med min ohängda bror och vi hade årets spelupplevelse. Tänker göra likadant med 6:an. Paniken som uppstår när Executione... 29/05 Precis så! Att vara ett Resident Evil-fan och Skräckspels/Survival horrorspels-fan är helt olikasaker. Jag älskar Resident Evil-spelen för att jag tycker storyn, karaktärer och gameplay är intressant och roligt, men jag gillar de olika spelen för olika... 29/05 Väl sagt korosuu. Jag ogillar den här senaste trenden av att alla "äkta fans" hoppar på denna bandwagon av kritik där de kommer med samma gamla argument som alltid. Resident evil har blivit mera action än skräck. För det första, ett "äkta" fan har väl... 28/05 spelade re4 på gamecube inatt..minns att grafiken va mkt bättre .. men spelkänslan fanns där fortfarande... dom får hellre göra en remake av det till dx11 :D 24/01 Många vill kunna springa och skjuta märker jag... Det funkar säkert i en action film eller när man hade vatten krig som barn men prova att springa och skjuta och träffa i verkligheten så kan jag lova att det är slöseri med ammo bara.. 24/01 Håller helt med, det skapar ju en lite egen form av skräck även om det känns lite ogenomtänkt med tanke på att huvudkaraktärernas yrken. Med möjligheten till 6 pers i co-op känns det som att dom tar ett jävligt tydligt steg mot ett ännu mer actionbetona... 24/01 Ja, jag håller med. Till sist orkar man inte protestera längre över hur de väljer att göra spelen, man väljer helt enkelt ut vad man tror på och struntar i de andra titlarna. Och det som en gång var det är historia idag. Och kanske vill man inte uppleva... 24/01 Åh snälla, whina inte bort den sista saken som är Resident Evil i Resident Evil-spelen. Jag tycker faktiskt om det, det funkar jättebra i fyran och lyckades få en del monster upplevas som läskigare när man var tvungen stå still när man väl ville skjuta... 23/01 Ni som inte gillar co-op, Prova att spela med en kompis ta två ps3:or och två tv och sätt bredvid varandra. Sätt en soffa framför och sätt en kompis i den så ska ni få se på något nytt och fantastiskt kul. Visst är dom gamla re spelen jätte bra och kul... 23/01
Skicka en rättelse