Lär känna John Carver, en karaktär som verkar vara en (?) av protagonisterna i nästa lir i actionskräckserien.

Att #Dead Space 3 i någon form är på väg har det ryktats om sedan september förra året, och vi vågar påstå att det är så nära klart som korvspad att det inte behöver ifrågasättas. Det har dock varit tyst om det i officiell väg, men nu inför E3 har #EA lagt upp en teaser på officiella sajten som åtminstone visar något.

Teasern snackar om "Dead Space-seriens nästa kapitel" och du får lära känna John Carver som på den snorkalla planeten Uxor hamnar i trubbel.

Vad vill du se i nästa Dead Space?

Jag gjorde det med Diablo 3 nu senast. Nog en halvtimme lång och där var inget där ändå 31/05 Brukar även lite på skoj fundera varför folk går innan filmen på biografen är klar också :P Vill ju också visa lite vördnad åt de som kämpat med spelet/filmen. Sen brukar det ju också vara en bra låt eller två :D 31/05 Härlig spelserie! :) hoppas på en fin collectors edition denna gång 31/05 Nu kom du med en vettigare förklaring. Den förra var faktiskt riktigt barnslig och dålig, kan du inte acceptera det så är det ditt eget bekymmer men fler tyckte den var riktigt värdelöst formulerad också 31/05 Grymt! Hoppas de inte ändrar för mycket på konceptet från DS 2 bara, framförallt den rakt av briljanta hardcore-nivån - brutalt och intensivt, med maximalt tre saves och inga checkpoints alls vilket garanterar en finfin tryckande stämning som man kan... 30/05 Haha! :D Brukar alltid plåga mig igenom creditsen till spel. För oftast gömmer dom alltid något i slutet. Fast i detta fallet hade jag helt glömt bort vad som följde efter eftertexterna i DS2. 30/05 Minns när min kompis berätta om det. Satt man där och plåga sig igenom en kvart lång credits bara för att se den lilla scenen. Önskar att han bara hade sagt det till mig direkt istället xd 30/05 Ja jag läste det också någonstans - Minns för tillfället inte vart. Läste också om någon jätte orm som kom upp från snön med en gul "fläck" att skjuta på :/. Det låter som dom tagit saker från Lost planet, Som (imo) INTE VA BRA ALLS - och 2an va ett skä... 30/05 Ojsan.. den konversationen hade flytt ifrån minnet. Tack. :) 30/05 Gillade båda två, har varvar dem. Och är bra balanserat mellan action, skräck, story. Jag ville bara spela mer och mer, till slut hade man varvat det. Trean kommer nog inte bli en besvikelse.. Om de låter bli att göra det till ett fps/lost planet spel... 30/05
Skicka en rättelse