Lanserat till alla format förutom Playstation 3 – Sony vägrar svara på varför.

Tidigare idag rapporterade FZ om att Counter-Strike: Go är släppt och vi ställde frågan "spelar du?". Well, om du hade tänkt spela Playstation 3-versionen av spelet så vet vi alldeles säkert att du inte spelar, för av någon anledning dök titeln inte upp via Playstation Store under släppdagen.

Varför? Vem vet, #Sony har hittills vägrat svara och kan inte heller ge ett nytt lanseringsdatum.

Det enda vi vet i dagsläget är att företaget försöker "lösa problemet fort" och de kommer delge de CS-sugna PS3-ägarna mer information vid ett senare tillfälle. Snopet värre.

Kommer aldrig hålla med dig gällande det där med kontrollerna, och det är fler som kommer hålla med mig på den punkten. Nej jag är inte übersjälvsäker utan vet bara vad jag snackar om. Mus och tangentbord är stor skillnad jämfört med en kontroll, det... 25/08 Hur tänker du nu??? Tror du på fullaste allvar att alla pc spelare, vare sig de är bra eller dåliga, att de ha hade slagit de bästa spelarna på konsoll? Hahaha snacka om att självförtroende eller så har du aldrig spelat på konsoll. Man blir ju inte en... 25/08 Jag har svaret åt er, köp en dator och håll käft. Då får ni spela och alla blir nöjd 24/08 Folk är rasande.. http://blog.eu.playstation.com/2012/08/22/heads-up-game-store-update-22nd-august-2012/ Över 1000 kommentarer.. och inget svar ännu.. 24/08 Kommer ju fortfarande inte vara samma sak, är då glad att pc spelare slipper möta ps3/ xbox spelare, eftersom majoriteten spelare kommer tycka att man ska köra med dosa så kommer det bara bli en massa skit av det, för vill ju se en konsoll spelare spöa... 24/08 ONLINE STORE : ==== ( http://zzb.bz/LNmmL ) ===== n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone free shipping competitive price any size available acce... 24/08 Har skaffat det, adda min psn ifall någon vill spela psn BANDITEN-SWEDEN spelet går att spela med mus och tangentbord till ps3an med 23/08 Allt annat vore en hädelse. 23/08 Det glömde jag bort. Helt rätt! Omöjligt att veta vilka som är dina lagkamrater då poliserna ser ut som terrorister. :) 23/08 man kan koppla in mus å tangentbord till PS3 för er som inte visste de... 23/08
Skicka en rättelse