Under helgen visades Beyond upp på en filmfestival. Nu kan du se den och en färsk trailer hos FZ.

Under natten till söndag visade David Cage och hans #Quantic Dream hela 35 minuter från PS3-exklusiva #Beyond: Two Souls på Tribeca Film Festival i New York – ett unikt ögonblick för spelmediet.

Lyckades du inte hålla dig vaken? Lugn, du kan se hela visningen i efterhand. Dessutom kan du se en alldeles färsk trailer undertill.

Spelet med Ellen Page i huvudrollen släpps i oktober.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xze7b7

۞ by All-Games-Beta

[video=14108]

Tack till pingkonk för detta #nyhetstips!
Det går troll i tråden! 01/05 Du får nog fixa glasögon om du tyckte det där var ful grafik!? Speciellt med tanke på att det är på PS3. Och även om du hade rätt (vilket du inte har), så måste jag än en gång tjata att grafik är inte det viktigaste. Viktigaste är att man har kul, och... 01/05 Asså people helt seriöst, gillar ni det här?! Ser ju ut att bli hur flopp som helst! Grafiken är som max payne 2 nivån, och på den 35min filmen, man spelar kanske 5min själva spelet, Resten är att titta färdigt gjorda scener och trycka en knapp då och... 30/04 Japp. Det är det senaste vet du, spel som egentligen är film fast med så val som kan påverka storyn 30/04 Jag tyckte det såg riktigt fult ut, särskilt när de gick utomhus längs med gatan. Och spelet verkar inte vara så värst utmanande? Är det meningen att man ska spela igenom detta spelet med en kopp te/kaffe med fika som om det är en film eller? 29/04 Trailern var grymt bra, som andra redan sagt, hoppas det kommer till ps4 som nån special HD edition, samma gäller The Last Of Us. Vill helst inte heller köpa en ps3 nu, men i värsta fall om dom inte kommer till ps4, så kommer jag nog köpa en ps3:a på... 29/04 När kommer denna filmen på bio i Sverige? 29/04 Det är helt stört vackert ibland alltså, som dom krämar ur PS3! Den där busen David Cage han lyckas minsann att framkalla känslor, blev lite blödig ibland där. Kudos! :-/ 29/04 Snabbspola, kolla 10 sekunder och snabbspola igen, fungerade bra. Fick se riktigt imponerande material samtidigt som man inte såg för mycket :D 29/04 Jag misstänker att man inte spolierar speciellt mycket av spelet genom att tittat på dessa 35 minuter. Såg live-eventet och kan inget annat än säga att detta är det mest givna spel 2013, bara för skådespeleriet och den udda handlingens skull. Grafiken... 29/04
Skicka en rättelse