Tror du nya Thief blir för lite Thief? Ta då hem ett gratis icke-Thief.

Efter tio års tystnad släpps nästa år ett nytt #Thief, och hos seriens fans råder viss oro för att nykomlingen inte gör den anrika Thief-serien rättvisa. Men redan 2004 började entusiaster snickra på en egen lösning. The Dark Project är namnet, och i går släpptes den gamla #Doom 3-modden som fristående spel.

The Dark Project 2.0, som fribrytaren kallar sig, stoltserar med finputsad artificiell intelligens, gameplay-justeringar som bland annat påverkar hur vakterna reagerar på mästertjuvens förehavanden, uppdaterad grafik och mycket annat. För att inte stöta sig med rättinghetsinnehavarna till originalet #Thief: The Dark Project innehåller The Dark Mod ingen kampanj, istället får du plocka hem användarskapade uppdrag inifrån spelet.

Spelets hemsida lider för närvarande av överbelastning, men information och nedladdningslänkar hittas även på annat håll. Följ länkarna nedan för en närmare titt på The Dark Mod. Och glöm för allt i världen inte våra tidiga gameplay-intryck av #Thief från i går.

http://forums.thedarkmod.com/topic/15099-tdm-20-is-now-availa...

Skicka en rättelse