Tidigare i år fick vi reda på att en stängd beta av #Sonys streamingtjänst Playstation Now skulle sparka igång i slutet av januari. Nu har vi äntligen fått tag på ett klipp som visar hur tjänsten fungerar rent praktiskt. Tyvärr, kvalitén på filmen lämnar mycket att önska.

Med Plystation Now skall du kunna streama spel till din konsol från #Sony, eller varför inte din splitternya Bravia-TV? När tjänsten dyker upp i ett fullgott skick här, vet vi inte ännu. Det lär vara en hel del rattande och tricksande kvar att göra. Innan dess får vi låta våra spelande vänner i USA smaka på streamade spel.

Ja det finns ju en hel del som måste klaffa för att det ska fungera riktigt bra. Ska bli mycket intressant att se hur det funkar när det kommer hit nästa år. 05/02 Någon gång kommer det att ske. Men det ställer stora krav på uppkopplingen när det inte finns möjligheter till att buffra något. Vissa spel skulle nog funka rätt bra även med stora latenser, men allt som bygger snabba reaktioner blir snabbt ospelbart.... 05/02 Nej det lär inte hända närmaste åren men på sikt känns det som en rimlig utveckling. Musik och film har redan gått den vägen. 05/02 Akej, det lät mycket bättre. 05/02 Optimalt hastighet tror krväs över 5mbits jo mer bredband destso bättre. Det här med streaming är ingen nytt det finns redan Netflix som hyr filmer via streaming och sedan har vi Magine.com som streamar över 40 TV kanaler till smart tv via internet men... 05/02 Jag är mest nyfiken, vad är en optimal uppkoppling(hastighet) för detta? :p 05/02 Streaming tjänsten ska fungera på utvalda sony tv apparater utan någon Playstation kopplad till.... Allt du behöver är en handkontroll 04/02 Men då streamar man väl ändå till sin PS3 och inte själva TVn som visas på bilden? Antog att TV var inkluderat i PS3 och PS4 rutan för inkoppling etc ,men står det sådär "separat" blir jag nyfiken. 04/02 kommer aldrig att funka inget offline läge skämt och sidor jag tror det kan bli bra men med tanke på att inte servrarna klarar en nylansering (Ex: diablo 3) utan att gå ner, och då ligger det mesta redan på skivan/hddn så tror jag inte riktigt på den... 04/02 Nu får snart de andra se upp och se till att hänga med i tekniken. Det här är framtiden. Snart kommer man inte behöva ngn dyr hårdvara hemma eller ens mobilt för den delen för att kunna spela senaste spelen. Det kommer bli tjänster av det hela istället.... 04/02
Skicka en rättelse