Age of Triumph fick sätta streck.

Bungie har nyligen bekräftat att Age of Triumph var Destinys sista uppdatering. Istället kommer all fokus nu läggas på Destiny 2. Synd för de som gärna hade stannat kvar, men ett naturligt steg i spelets utveckling.

All hands at Bungie are committed to making Destiny 2 the sequel that this community deserves. We have a Beta this summer that will demand your bug reports. This fall will begin an entirely new cycle of updates for a brand new game that we think will be the best answer to the feedback you’ve give us since the original launch of Destiny.

Destiny 2 är planerat att släppas 8 september i år för Playstation och Xbox med ett ännu oklart datum för PC. För de som inte kan hålla sig kommer en beta släppas i sommar för de som har förbokat spelet och kommer vara spelbar på PC, Playstation och Xbox.

@lackis: Jag förstår inte riktigt vad du är ute efter.... om du har lagt 5000 på Destiny så har du lagt 3500 på kosmetiska saker och det finns nog inte ens kosmetiska saker för det värdet. Destinys betalmodell är som vilket online multiplayer spel som... 07/06 Exakt! Möjligen att jag misstagit mig, som folk gjorde med No Mans Sky, fick för mig att folk inte riktigt tyckte att dom levererades den produkten som utannonserades. Fick även för mig att spelets natur (upplägget) nästan kräver att spelarna får köpa... 07/06 @lackis: Det jag undrar vad du menar är HUR blåser Bungie spelare? De har inte gjort något som går emot sitt avtal med Activision. De släpper gratis och betal dlc. Tittar man vad jag har betalat, ink pengar jag lagt på kosmetiska saker så är det ändå... 06/06 Har lagt ut 0:- på DayZ, ca: 2000 speltimmar, fått ovänner över hela jorden, förhoppningsvis temporära sådana. Det jag vill åt här är, om det framgår att dina 600:- för spelet är abonnemangsavgiften, ok! Var tydlig med att köparen investerar löpande i... 06/06 @lackis: Jag har nog lagt ut 2000 kr, över 3 år. Fått ut ( än så länge ) ca 1700 speltimmar. Fått vänner för livet över stora delar av jorden. Värt det... Sen vill jag tillägga, det är ingen 10-års plan de har. Det är ett juridiskt bindande avtal mellan... 06/06 Intressant! Tror dock inte på deras tioårsplan. Dessutom tänker jag att det har innehållit mindre och kostat mer än förespeglat. Smart av dom. Vad gick, kommer er upplevelse gå på?, 2000:-, 5000:-? Att detta verkar vara en fungerande modell för er är... 06/06 @lackis: Spelet skulle / ska supporteras i 10 år enligt avtalet med activision. Under denna period ska det även komma ut 3 st huvudspel och en mix av kostnadsfri och köpes dlc. Vilket det har gjort ändå länge. Allt från Live-teamet har varit kostnadsfri... 05/06 @lackis: förstår hur du tänker... Jag känner likadant. Hade hellre sett att dom byggde vidare och utökade ett o samma spel 10 år som typ wow, skillnaden mellan 1an o 2an är ju inte så stor. Och när dom pratade om att stödja det under 10 så förväntar man... 04/06 Mycket bra fråga. Med tanke på att PC får en beta redan i sommar kan det kanske dyka upp lite senare i år eller tidigt nästa. Spekulationer då. 04/06 @lackis: 10 år för IP:t Destiny, har aldrig varit tal om att Destiny 1 skulle suppoteras i 10 år. 04/06
Skicka en rättelse