"Detta är ju vad vi gillar att göra."

Så sent som igår rapporterade vi om Eidos Montréals nya vision där "online experiences in our games" stod överst på listan. Oroväckande enligt många av er som tycker om studion för dess Deus Ex-gärningar, Human Revolution (2011) och Mankind Divided (2016)

"Det Deus Ex vi vill ha, kommer aldrig dyka upp", "Rip in pieces" och det så talande ".." var några av FZ-läsarnas reaktioner. Riktigt så här nattsvart verkar det dock inte vara.

David Anfossi, toppen på Eidos Montréal, hade under helgen en Twitter-dialog med en gamer. Online tycks inte vara ett nytt huvudfokus för studion, utan något de gör för att testa på något nytt. Detta ska dock inte hindra dem från att göra det de alltid har gjort: solospel med storyfokus. Eller som Anfossi uttrycker saken: "Detta är ju vad vi gillar att göra."

Vi ska dessutom "stay tuned" om vi gillar "starka actionäventyr".

tar tillbaka min rip in pieces 19/12 @Bist: Ja, mycket. Ditt älskade Pornohub ger jag blanka fan i dock. Men du verkar tillhöra den delen av släktet homo sapiens som tycker man ska hålla käft om saker man tycker är fel, att debattera är värdelöst och att kritik är något som borde förbjudas... 19/12 "When I read your statement I obviously put 2+2 together and came up with 5." Sjukt vanligt i dagens samhälle, speciellt på nätet. Folk älskar vara överdramatiska. 19/12 @Chomag: Finns det nåt du är nöjd över förutom pornhub? Finns en jävla story i nya deus ex, inga obligatoriska extraköp och inga nödvändiga microtransaktioner, ingen multiplayer heller vad jag märkt. Men klart man ska gnälla bara för att man kan gnälla. 19/12 @Ahris: Eidos har ju för bövelen hållit på med att göra spel sedan 80-talet. Att de nu (gissningsvis) inte har en enda anställd kvar sedan starten och det sedan många, många år och numera gör som husse Square Enix säger, är en annan femma. Tycker det... 18/12 Det är ju knappast som att en anrik studio byter inriktning, de startades för att mjölka gamla IP'n och har i princip bara Deus Ex som är något att ha så det kan nog verkligen vara på sin plats att vidga vyerna lite. 18/12 Det kommer bara vara solospel med storyfokus med always online och "shoehorned" multiplayer/co-op precis som det var i mankind divided. Kul med att han beter som om han inte vet vad VandaL pratar om. David Anfossi kan ju omöjligt ha missförstått att "pl... 18/12
Skicka en rättelse