Remaken kryper allt närmare...

I ett långt utvecklarsnack strålar några av nyckelpersonerna från Final Fantasy VII Remake samman för framför allt snacka story. Vi får bland annat träffa Yoshinori Kitase, Kazushige Nojima och Motomu Toriyama som arbetar med remaken – och arbetade på originalet från 1997.

Men vi får också träffa Cloud, Tifa, Aerith, Barret, Red XIII och de andra, då klippet förutom story också fokuserar på karaktärerna vi nu får träffa under helt nya former och premisser.

Final Fantasy VII Remake släpps 10 april – i teorin. I praktiken kommer rådande pandemi ställa till det med fysiska exemplar av spelet och det är i dagsläget oklart hur många som kommer att drabbas. I fredags kom en uppdatering som inte gav oss mycket nytt. Mer ska komma i veckan.

Skicka en rättelse
Jag har inte bestämt mig än om jag ska köpa det. Fick lön idag men inte förbokat ännu. Tror jag inväntar lite recensioner. 26/03 Dudes & Dudets. Förboka inte spel ffs! Inte bra för industrin som ni kanske märkt. Digitala kopior kommer inte ta slut. Ja demot var väl ok men nej tack. Orginalet var mycket bättre. Blir köp vid någon rea och hela spelet på en gång 26/03 Så otroligt trött på Persona. En protagonist som inte säger ett enda ord och för att bli "vän" med folk måste man toffla och aldrig säga emot. Förstår faktiskt inte varför det är så populärt. 26/03 Ja, smaken är ju som baken. Originalet är min största och bästa spelupplevelse någonsin, jag har väntat sedan 1998 (då jag klarade originalet) på det här spelet. För mig finns det inget spel som kan slå det här. 25/03 Synd bara att Persona inte tilltalar alla, även om man gillar Rpgs 25/03 Mjo, dem du nämnde är mellanmjölk för mig. Medans ff7 är spelet jag väntat på i 23 år. 25/03 Jag har spelat demot. Jag är något av en JRPG fantast så jag spelar i princip allt som jag kommer över i den genren så hype berör mig inte speciellt mycket. Och ja i mitt tycke så kommer detta inte vara den bästa remaken i år. Det kommer vara ett mycket... 25/03 Detta vet du utan att ha spelat det alltså? Århundradets spelsläpp för egen del. Får nog avboka mitt fysiska exemplar och köpa det digitalt. Jag måste ha det den 10/4. 25/03 Redan förbokat denna Remake. Men med tanke på vad jag sett så kan jag konstatera att FFVII remake är den mest hypade remaken i år. Men jag tror inte det blir den bästa remaken. Det priset tar nog Xenoblade Chronicles: The Definitive edition till Switch... 25/03