På officiella #Warhammer Online-forumet har hundratals spelare skrivit arga meddelanden till #Mythic, därför att företaget råkat dra månadskostnaden ett flertal gånger istället för bara en gång. Vissa säger sig ha blivit av med flera hundra amerikanska dollar, och även om problemet varit känt sedan början av helgen så är det många som fortfarande inte fått pengarna tillbaka. En del forumiter har till och med gått så långt som att hota med stämning och glasögonprydda advokater.

De lite mer sansade ber om någon annan form av kompensation, och att döma av Mythics respons så ser det mycket väl ut som att de kan få det. Spelar du Warhammer Online och är du en av de drabbade?

Hm, jag registrerade mig på WAR för mindre än en månad sen på grund av att jag och min far hade en buddie som spelade. Lång historia kort, vi regsterade oss på US ist för EU så har inte lirat i mer än till Rank 9. 10-04-06 så drog dom månadsavgiften 12... 14/04 Hände detta på den europeiska delen förresten, eller var det världen över? Jag vet att de som har hand om den Europeiska WAR sidan inte har en aning om vad de gör. Tex är deras forum FORTFARANDE i Beta efter så lång tid. Minns att jag ogillade den europ... 13/04 No offence MugiMugi, men det stavas "verkar", inte "värkar" :) 13/04 Märkligt, när jag satt en gräns så har det alltid tagit stopp när det inte fanns mer pengar på det kortet. Sidorna brukar klaga när man har för lite pengar på kortet ibland med. 13/04 Förövrigt så var ingen säker med Gamecards i detta fallet heller. Hade man en gång skrivit in sina kontouppgifter i deras system så låg man kvar och riskerade råka ut för felet. Folk blev drabbade som den senare tiden bara kört på gamecards, ändå billad... 12/04 EDIT: tror jag missförstod =) Sorry! Sen att gamecards är billigare gör dom ju bara ännu bättre. 12/04 wtf måste kolla mitt konto :) 12/04 jkl trist , dock låter detta som ett system fel mer än mänskligt fel. kanske en uppdatering av mjukvaran som buggade till det hela. Men som sagt vill man vara hundra så är det gamecard som gäller. 12/04 Det här är andledningen till att man andvänder gamecards. Fast jag brukar betala med kortet, sen stänga av prenumerationen, så att den inte drar automatiskt när min gametime är slut :) 12/04 Jag som trodde att det bara gällde P-sidor. Man ska nog vara uppmärksam, eller betala annat än med kreditkort/ direkt konto... Jag känner än som spelar Warhammer, men har inte hört att han e drabbad. Jag tycker att de drabbade ska få tillbaka allt som... 12/04
Skicka en rättelse