#Nintendo har bekräftat att hett efterlängtade plattformsäventyret #Super Mario Galaxy 2 kommer få en bonus-DVD utan extra kostnad. På ren svenska (?) handlar det om en glorifierad tutorial, som kommer visa för oerfarna tv-spelare hur man utför Marios alla unika rörelser, hans färdigheter och hur man navigerar runt världar med handkontrollerna.

Super Mario Galaxy 2 släpps den 11 juni. Om du är noob så vet du att du kan köpa detta med gott samvete nu... det kommer ju med en hjälp-DVD!

För att dom flesta har ingen vanlig DVD-spelare utan använder sina konsoller till att titta på film med? :up: 07/05 @Jozo: Det känns mest som att du gnäller bara för att gnälla. Om lite extra hjälp kan få fler personer att greppa spelet är det väl något positivt? För den som inte är van kan detta vara mycket hjälpsamt och väcka mer intresse. Det är ju inte direkt så... 06/05 Jo, men till varje rörelse så får man genomgå en liten träning med hjälptext. Förstår man inte dessa så borde man inte spela det här... Jag vet att det är valfritt att kolla på DVDn, men det känns bara så onödigt att ens ha med en. 06/05 När jag pratar hardcore- och casual-spel i detta avseende så menar jag vilken målgrupp spelen tilltalar. Det är uppenbart att Mario Galaxy mer tilltalar "gamers" och vana spelare, medan 2D-Mario-spel i stil med NSMB. Wii tilltalar casual-spelare betydli... 06/05 Till det tillkommer ju alla höga/långa hopp, bakåtvolt och vägghoppande, det är inget jag skulle säga att gemene man klarar jättelätt och dessutom i tre dimensioner. Filmerna är ju frivilliga att kolla på så jag förstår inte varför det ska klagas, vill... 06/05 Mario Hardcore..... Skämtar du? OT: Men seriöst, hur svårt kan det vara? 05/05 Galaxys kontroller: styrspak: Rör dig C: Ducka Wiimote: Peka på saker för att ta dom, skaka för att snurra A: Hoppa Behövs det verkligen en film för att visa detta? 05/05 men herregud!!...finns inte mer att säga 05/05 Simpla textbeskrivningar räcker tydligen inte för dagens samhällsskadade barn. 05/05 Tja, dom kan ju skippa att ha 2kontroller, så skulle nog alla fattat hur man rör gubben. :-P 05/05
Skicka en rättelse