Det blev en aning förvirrat när #Crytek i april [n=24703 förklarade] att man framöver kommer satsa på utveckling till fler plattformar än pc och sedan [n=25372 presenterade] det datorexklusiva #Crysis Warhead. Företagets Harald Seeley rätar i en pratstund med Next-Gen ut frågetecknen: man syftade på framtida projekt, inte på Warhead som varit under utveckling ett tag.

When Cevat said we would not create new PC exclusives, he was referring to any new projects we will start in the future. Of course Warhead has been under development for quite some time, and we had no desire or intention to disappoint our loyal PC fans. So, after some careful consideration, we decided to continue our support for the PC Crysis franchise with this release.

Efter Warhead kommer de emellertid satsa fullt ut på att släppa spelen på flera plattformar. Samtidigt kommer de försöka ta vara på varje plattforms unika egenskaper och lägga till plattformsspecifikt innehåll. Orsaken till att företaget överger datorexklusiviteten är piratkopiering och att spel säljer bättre till konsol.

Jag kommer sluta att köpa PC spel. Laddar heller inte ner något, varför? Jo därför att det enda folk gör är klagar på piratkopieringen, fine gör det, orkar bry mig!? Ett liv utan data spelande blir bara bättre. 11/06 crysis är bara en skrytfaktor på hur bra sin dator är... "kan du spela crysis? mm på very high dessutom!" gameplay är dåligt.. alldeles för långa sträckar man behöver springa.. om man tar en tank eller nått blir man bara skjuten. Hatar sånna här spel... 11/06 Ser framför mig hur fanboysen sen ska hävda hur mkt snyggare Crysis är på 360/Ps3 än PCn :P 10/06 Piratkopieringen ÄR ett problem .... MEN i detta fall är även skyhöga hårdvaru krav det.... man kan inte förvänta sig att gemene man ska traska till affären och köpa en monsterdator för 15-16 tusen för ett spels skull ... räknar man med det och sedan... 10/06 Blev tvungen att kolla så +1. :P Vilken dålig kvalite det var på ljudet, och det är från ett officiellt bolag. Angående Crysis så köpte jag det inte. Testade demon och jag kan inte spela det tillfredsställande. Datorn orkade helt enkelt inte med i 1920x... 10/06 Antagligen för att många: 1. Gått på myten att ett snyggt spel inte kan vara roligt, och dömt ut det redan på förhand. 2. Tvunget försökt spela på Very High och 10 fps, och sen klagar på "känslan". Sen är det ju alltid tuffare att klaga på spel med hög... 10/06 Håller med totalt :). Jag hade förväntningar men hade tidigare älskat Far Cry så var beredd på att detta inte skulle bli sämre. Blir alltid lite förvånad när folk säger att det suger och var ett av de tråkigare spelen 2007. Spelade jag samma spel som... 10/06 Tyckte precis tvärt om, Grafik i all ära men detta spelet är vansinnigt kul, körde custom låg/medium inställningar så det var ingen skönhet, om än ändå ett helt okej looking game (detta på ett 7600GS). Kan inget annat än att anta att antingen var folk... 10/06 Glöm inte att det också krävs en riktigt bra cpu, jag hade inte en chans att spela på high med mitt 8800gts 640MB när jag satt med en amd x2 processor. PÅ vilket sätt funkar Assassin's Creed sämre? Jag kan spela Assassin's Creed maxat utan problem, vilk... 10/06 Finns filmer på Farcry2, både från PC och konsoll. SPelen flyter på bra mycket bättre än Crysis. Och visst jag håller med om att Crysis är snyggt, men det är inte så snyggt att fyra g92 gpu´s inte borde klara av det. Även på high så har hårdvaran svårt... 09/06
Skicka en rättelse