Sony håller en stor presskonferens i Japan imorgon där de kommer att tala om Playstation Network-krisen.

#Sony kommer att hålla en stor presskonferens i Japan imorgon för att gå igenom den senaste tidens händelser kring Playstation Network-krisen, skriver Reuters. Högt uppsatte Sony-chefen Kaz Hirai kommer att tala om intrånget och det pågående arbetet med återställandet av tjänsten klockan 14:00 lokal tid, vilket motsvarar tidig morgon i Sverige.

Det råder oklarhet i om presskonferensen anordnats för att presentera nya uppgifter eller om den främst är en sammanfattning av det som hittills hänt.

Efter en och en halv veckas nedtid väntas vissa, ospecifierade features, vara tillbaka till den tredje maj. I det senaste officiella meddelandet säger Sony att de för närvarande "utvärderar olika sätt att visa uppskattning" för alla PS3-ägares "extraordinära tålamod".

Jo det är jätte hemskt verkligen. Men försök att tänka att Sony inte står och delar ut dina personuppgifter. Tusentals anställda jobbar som jävla idioter och miljontals människor lider av integritets stöld och har inte möjligheten att använda det de bet... 02/05 Jag tror Sony har för bred marknad för att gå i KK pga deras spelavdelning :P 01/05 Som kompensation tycker jag att de ska ge mig ett PS3 Slim.. gamla bettan passade så lämpligt på att dra på sig en YLOD.. Måste varit pga inaktivtet. :( 01/05 Hade varit lite lustigt om Sony startade igång PSN och sa att de fixat säkerhetsluckan och sedan dagen efter bli angripna av hackare igen :) 01/05 Se min signatur ^^ 01/05 Det blir gratis PSN+´i en månad för alla. Samt gratis nedladdning av vissa titlar och för de länder som stöder det; gratis musik etc via Qrocity i en månad. 01/05 http://gamer.blorge.com/2011/05/01/sony-press-conference-compensation-details-and-psn-to-resume-this-week/ Lite om vad Sony sade på Presskonferensen. 01/05 http://se.playstation.com/psn/news/articles/detail/item369679/PlayStation-Network-Restoration-Update/ Så känns ju bra tycker jag. Men verkar som det dröjer x antal veckor innan allt är på banan igen 01/05 Som kompensation får alla spela gratis onlione i en månad, nej just ja, fel plattform XD Kanske "gratis" PSN plus i en månad är en tänkt kompensation? 01/05 Alla system är bra tills nån knäcker det, tyvärr går alla system att knäcka. Det är bara frågan om vem som orkar göra det och vilket företag dom vill försöka knäcka. Sedan anser jag att använda sig av DDoS är fegt om man verkligen vill knäcka ett system... 01/05
Skicka en rättelse