Författare: Bogus

21 artiklar i arkivet.

Filtrera
1
7

Rabbids Go Home

Du trodde att kaniner var snälla och söta. Det var innan du spelade Rayman Raving Rabbids. I Rabbids Go Home släpps dessa vandaler ut i full frihet, eller närmare bestämt ett eget speläventyr där ett berg av prylar ska ta dem till månen.

6

SimAnimals Africa

Livet som djur på varmare breddgrader än våra, kan det vara något? Det senaste SimAnimals utspelas i Afrika, FZ testar om savannlivet är något att eftersträva.

6

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Med tre månader kvar innan facklan tänds i Vancouver släpps två olympiska spel till Nintendos spelmaskiner. Vi kikar på Mario och Sonics atletiska äventyr, först Wii-varianten och sedan på DS.

10

Need for Speed: Nitro

Har du en Wii och är beroende av höga hastigheter? Då är det dags att lyssna: Nitro utvecklas exklusivt till Nintendos konsoler.

13

Bomberman Land

Bomberman har hängt med ett tag. Nu är det dags för Wii-debut. Kan du hjälpa till att rädda Bomberman Land? Kan du genomlida det låååånga introt?

33

Spelåret 2008 - fem doldisar

Vi har just avslutat ett fantastiskt spelår, men också 2008 ser ut att bjuda på ett par riktiga godbitar. Du vet vilka de stora namnen är - vi listar ett par mindre kända namn värda att hålla koll på.

6

Nights: Journey of Dreams

Den som väntar på nåt gott väntar ibland förgäves. Har du längtat i över tio år efter uppföljaren till Segasuccén Nights into Dreams måste nog Nights: Journey of Dreams betraktas som en rejäl besvikelse.

29

Dataspelsutställning på Tekniska museet

Dataspelens historia handlar inte bara om "Made in Japan" och USA. Det finns gott om svenska bidrag till utvecklingen som nu har samlats i utställningen "Dataspel" på Tekniska museet i Stockholm.

26

Resident Evil: Umbrella Chronicles

Ladda, sikta, skjut. Resident Evil-serien tar ett steg bort från den skräckfyllda magin och landar i ett mindre dynamiskt äventyr. Umbrella Chronicles beskrivs bäst som en strax över medelmåttlig rälspangare - och kommer undan med det.

6

Smarty Pants

Frågesport för alla åldrar var tanken. Men enspråkighet och smått obegripligt upplägg skadeskjuter Smarty Pants redan från start.

10

Tony Hawk's Proving Ground

Tony Hawk har skejtat runt i ensamt majestät i närmare ett decennium. Men tidigare i höstas lyfte kritiker konkurrenten Skate till skyarna - kan Proving Ground möta hotet?

13

Zoo Tycoon 2: Extinct Animals

För två år sedan var jag på Loro Parque Zoo på Teneriffa. Det är en rätt imponerande djurpark med delfiner, späckhuggare, hajar, gorillor och tigrar, men den står sig slätt mot Zoo Tycoon 2. Särskilt efter det senaste expansionspaketet med över 30 utdöda djur - livs levande. Film är bäst på bio men djurparker är bäst i datorn.

46

Metroid Prime 3: Corruption

Slutet gott - allting gott. Eller? Metroid Prime 3: Corruption ska vara hjältinnan Samus Arans sista uppdrag. Metroid Prime ett och två var två av de allra populäraste titlarna till Nintendos Gamecube och Retro Studios Corruption-släpp förväntas bli en rejäl förstärkning av det något slimmade Wii-utbudet.

0

The Sims 2: Castaway

Sims möter tv-serien Lost? Nja, det kanske ser ut så på spelets omslag, men efter några timmars irrande bland palmer och snäckskal inser jag att jag har hamnat i Tom Hanks-rullen Castaway. Jag är ju helt ensam.

15

MySims

Ett av 2000-talets största säljsuccéer omgjord för Wii-folket. MySims är småväxt, gulligt och barnvänligt. Men är det bra?

9

Madden NFL 08

Det är en given storsäljare i Staterna men förutsättningarna är rätt så risiga här hemma där vi hellre inte spelar fotboll med händerna. Madden NFL är här med sin upphottade 2008-version av amerikansk fotboll för Xbox 360.

18

The Sims 2: Jorden runt

Simmarna har levt ett stressigt liv på sistone. Expansionspaketen dyker upp med allt kortare mellanrum och ska det inte shoppas på H&M eller firas jul så är det olydiga husdjur som ska uppfostras. Som om inte de vanliga vardagsbestyren vore nog.

8

Shrek the Third

Vårt favoritträsktroll Shrek är tillbaka på bioduken med den andra uppföljaren till den animerade succékomedin från 2001. Vi behöver naturligtvis inte vänta längre på tv-spelet. Det är redan här och den här gången är det prins Charmig som är din fiende.

33

Blue Dragon

Japanska rollspel har alltid suttit inne med en viss charm, men det här är spelet som definitivt tar priset. Microsofts jättesatsning på Blue Dragon visar sig hålla hela vägen till din Xbox 360 och det är mycket svårt att inte snabbt fatta tycke för Shu, Jiro och de andra små modiga figurerna i kampen mot det onda.

6

The Sims 2: Pets

Ännu en expansion till monstersuccén The Sims 2, denna gång till Wii. Ofrånkomligt - men kanske inte helt onödigt?

21

FlatOut Ultimate Carnage

Appetite for destruction? Well, då har vi definitivt något här. Finska Bugbear presenterar sitt tredje och som väntat snyggaste Flatout-spel - Xbox 360-versionen är här.

1