Nyckelord: media-molecule

80 artiklar i arkivet.

Filtrera
53

Spelhösten 2013

28 spel och en handfull osäkra bubblare - innan nyårsklockorna klämtar är det många upplevelser som kommer att passera våra skärmar. Vi ser till att du inte missar någon av godbitarna.

33

Sonys E3 2013 – upp till bevis för favoriten

Giganternas kamp stundar. Om en vecka ställs Playstation 4 mot Xbox One. Många ser Sony som storfavorit, men kommer de palla för det enorma trycket? FZ tar tempen på Playstation 4.

2

Tearaway släpps i höst

Media Molecules första titel sedan LittleBigPlanet 2 ser ut att vara sprängfyllt av kreativitet.

3

Vad är det för mystiskt Media Molecule jobbar med?

Den förmodade avtäckningen av Playstation 4 närmar sig, frågan är vad det är för något mystiskt Media Molecule jobbar med.

48

Diskussion – Premiärspelen till Playstation 4

Nästa onsdag kan Playstation 4 avslöjas – men vilka spel kommer visas? Uncharted 4? God of War 4? Final Fantasy 15? Eller blir vi totalt överraskade? FZ pratar om frågetecknen vi hoppas rätas ut till utropstecken.

4

Ny film från Media Molecules Tearaway

Förra årets stora överraskning till Playstation Vita har fått en ny trailer.

25

Spelåret 2013

Under en fullmatad vecka har FZ Play presenterat spelåret 2013 i videoform. Nu låter vi det skrivna ordet tala och berätta för dig om 2013 års 30 hetaste titlar.

4

Lev som döden i Death Inc

Fable- och LittleBigPlanet-skapare behandlar allvarliga saker som död och pest med härliga pastellfärger.

16

Nintendo Land

En samling småspel som demar hur den nya konsolen fungerar. Nintendo Land är vår tids Wii Sports – men är det bra nog att locka massan att köpa Wii U?

5

"Vårt hemliga projekt är skrämmande men stimulerande"

LittleBigPlanet-skaparnas kommande projekt ska i grunden förändra hur spelarna skapar sitt eget innehåll.

14

Lysande LittleBigPlanet har blågult blod i ådrorna

Hyllningarna haglar – men kommer någon köpa spelet? LittleBigPlanet till Vita ska göra det Uncharted misslyckades med: få folk att köpa Sonys bärbara. Vi pratar med skåningarna bakom spelet.

6

LittleBigPlanet PS Vita

Äventyret som borde ha varit Vitans flaggskepp har äntligen landat. Och Sackboys andra bärbara bravad är underbar men kort – och kan hålla i evigheter. Hur går det ihop?

4

Puppeteer

En fantasieggande resa mellan österländsk och västerländsk teatertradition – eller tidernas mest pretentiösa 2D-plattformare? Puppeteer är kanske både och.

5

Helt nytt varumärke från LittleBigPlanet-gänget

Media Molecule visar under Gamescom upp sitt första nya varumärke på sex år – Tearaway. Styr karaktären Iota och rädda honom från den 2.5-dimensionella pappersvärlden, ut i verkligheten.

24

Littlebigplanet Karting

United Front Games överger Modnation Racers för att istället bygga kartspel av Littlebigplanet. Summan borde bli storslagen – eller är det falsk matematik?

10

Littlebigplanet Karting avslöjat och filmat

Sony bjuder på ett spännande samarbete mellan Modnation Racers-utvecklarna och Media Molecule.

8

Sex miljoner banor skapade i Littlebigplanet

Spelare i Media Molecules community-baserade plattformsspel har sammanlagt skapat sex miljoner banor under de senaste tre åren. Inte dåligt.

10

Media Molecule satsar allt på innovation

LittleBigPlanet-utvecklaren gick med 36 miljoner i vinst förra finansåret, men satsade 44 miljoner på att forska och ta fram nya innovationer.

6

Littlebigplanet till PSP2?

Envisa rykten surrar om att LBP är på väg till PSP2 – utvecklarna "låter världen spekulera ett tag till."

15

LittleBigPlanet 2

Hur följer man upp ett fantastiskt plattformsspel? Man gör en plattform för spel, så klart. Sackboy två punkt noll är här.