Typ: Förhandstitt

959 artiklar i arkivet.

Filtrera
20

Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed är tillbaka! Ja, gamla Need for Speed alltså, med polisjakter och lyxbilar. Som på 90-talet, fast med en del nytt. Vi har provkört.

11

Dead Space 2

Ingenjören, rymdfararen och styckmästaren Isaac Clarke återvänder tidigt nästa år till en rymdstation nära dig med en hel hoper psykologiska problem i ryggsäcken samt en ny, fräsch arsenal att amputera lemmar med. Mycket riktigt, FZ har provspelat Dead Space 2 och vi gillar vad vi ser.

9

Sonic the Hedgehog 4

FZ var på plats i London när Sega höll hov för samlad spelpress. Bland supersoldater och tennisproffs hittade vi en sliten gammal bekant som äntligen kan komma att få upprättelse. Sonic är tillbaka.

50

Minecraft

Minecraft har blivit något av veckans snackis efter att både Rock, Paper, Shotgun och Penny Arcade hissat det till skyarna. Vi tar en närmare titt på det kubistiska utforskarspelet.

29

The Secret World

När Funcom bygger massiva onlinerollspel gör de det med hjärtat. Följ med på en tur in i en hemlig värld.

22

Medal of Honor

Två nya spelformer, dedikerade servrar för uthyrning och retrodoftande multiplayer. FZ kollar in hur Medal of Honor sticker ut från mängden.

15

Epic Mickey

FZ åker till Köpenhamn för att kika närmare på Warren Spectors tolkning av en Musse Pigg som sabbar världar och möter okända släktingar. It's gonna be epic.

15

Shogun 2: Total War

Frågorna till Creative Assembly om nästa Total War har mest genererat kryptiska svar och menande blickar. Men med drygt ett halvår till release väljer utvecklarna äntligen att lätta på sina hjärtan. Det här är en historia om detaljer.

26

Medal of Honor

En omstart och en upprättelse. När Medal of Honor osäkrar bössan nästa månad är det med målet att åter kliva upp på shooter-tronen. Vi berättar om det har nån chans.

16

The Legend of Zelda: Skyward Sword

När Link gör sin planenliga comeback tidigt nästa år är det i en betydligt ljusare och färggrannare stil än sist vi såg honom på en hemkonsol. Dessutom slåss han som en hel karl numera, tack vare Wii Motion Plus. FZ har provspelat The Legend of Zelda: Skyward Sword.

17

Vanquish

Skaparna av Bayonetta och Mad World gör något nytt, och satsar på fartfyllda strider i tredjeperson. Eller vänta nu, det kanske inte är så nytt när allt kommer omkring...

7

Enslaved: Odyssey to the West

En dryg månad innan release besöker vi en sönderfallen men vacker framtid. Motpoler möts, ljuv action uppstår. FZ har spelat Enslaved.

38

From Dust

En av tv-spelsvärldens få sanna auteurer gör bejublad comeback nästa år, tjugo år efter att han förförde oss med Another World. Kan Eric Chahi göra skäl för hypen med gudsimulatorn From Dust?

11

Fallout: New Vegas

Vissa saker är beständiga. Krig till exempel. War never changes. Precis som att inte ens ett kärnvapenkrig kan förändra Las Vegas. Vilket är vad Fallout: New Vegas handlar om.

27

Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 närmar sig sitt släppdatum. Det har ett släppdatum. Men är det allt det som de ständiga förseningarna implicit utlovat: världens bästa racingsimulator? En sak är säker, ligger ett sådant avgörande i detaljerna så har Polyphony Digital knipit titeln redan på förhand.

37

Call of Duty: Black Ops

Först kom andra världskriget. Sen moderna konflikter. Och snart bär det av till Vietnamkrigets fasor, med avskurna halsar och bombade byar. FZ vågar sig ändå på en första smygtitt på nästa Call of Duty.

31

GoldenEye 007

Några av mina finaste spelminnen tillhör det genredefinierande GoldenEye. Om jag blundar kan jag fortfarande se det ikoniska omslaget framför mig. Och det är inte utan att nackhåret reser sig när Eurocom bestämmer sig för att göra en remake.

18

The Sims Medieval

En av sensommarens stora överraskningar i spelvärlden stavas The Sims Medieval – hur ska EA ta en serie om obskyra vardagsbestyr till medeltiden? FZ besökte utvecklarnas högkvarter i Redwood City för att ta reda på svaret.

18

Dead Rising 2

Det vankas uppföljare i zombieland. Och Capcom förnekar sig inte. Förutom en viss frånvarande potatisnäsa är Dead Rising 2 förbluffande likt originalet.

27

R.U.S.E.

Tycker du att Starcraft 2 spelade lite väl mycket på säkra kort? Då kanske R.U.S.E. är något för dig. De kort du får här är nämligen rena rama lurendrejeriet.

25

Assassin's Creed: Brotherhood

Ubisoft Paris är inte klara med Ezio Auditore da Firenze. I höst är vår agila lönnmördare tillbaka för en ny utflykt på Roms gator och torg. Och just det, han tar med sig ett gäng vänner också. Hoppas att det är okej.

13

Portal 2

Det fyra timmar långa portalpusslet som medföljde The Orange Box var en teknikdemo, tillika ett av 2007 års bästa spel. Nästa år återvänder Valve till serien med en riktig budget. Vi har sett den fullödiga uppföljaren till Portal.

31

World of Tanks

Får larvfötter dig att tråna? Har storleken betydelse? Kan det vara så att ryska Wargamings massiva onlinesatsning World of Tanks är något för dig? Vi har tagit oss en första titt på den mustiga titeln fylld med tanks – och endast tanks.

10

Darkspore

Två år efter Spore återvänder Maxis till sitt koncept för en ommöblering modell större. Resultatet är varken en expansion eller en regelrätt uppföljare, utan ett actionrollspel. FZ har som enda svenska media hälsat på hemma hos den San Francisco-baserade utvecklaren för att ta reda på mer.

24

Amnesia: The Dark Descent

Det släpps alldeles för få skräckspel nuförtiden. De svenska indieutvecklarna Frictional Games släpper i höst Amnesia: The Dark Descent. Ett blivande ljus i mörkret?