Vi har firat de bästa svenska spelen hela veckan lång på FZ, och förstås är det en del blågul-utvecklat som lockar i helgen: Wolfenstein, Helldivers 2, GTR 2, Soma... men även annat ska spelas. Ghost Recon Breakpoint exempelvis har – hör och häpna! – gått och blivit bra efter releasekaos. Jonny ska ut på spökjakt, hand i hand med Luigi.

Detta är en del av vad vi ska spela i helgen. Vad ska du spela?

Tomas Helenius
Veckan till ära får det bli något svenskutvecklat. Kanske Wolfenstein. Eller World in Conflict. Kanske GTR 2? Det finns att välja på!

Johan Olander
Sista helgen innan datorn packas ner. Det blir såklart Palworld, min nya drog efter att Farming Simulator 22 avinstallerats efter 1 500 timmar.

Fredrik Eriksson
Jag skulle ljuga om jag inte sa Final Fantasy VII Rebirth. Samtidigt lockar Soma igen. Existentiell ångest, vilken grej!

Jonas Vågström
Steam Decken är sedan innan fullproppad med kvalitétstitlar och nu har ju Steam dragit igång sin vårrea så vad som ska spelas hänger fortfarande i luften. Men några turer i Helldivers 2 ska definitivt hinnas med – for democracy!

Mike Stranéus
Njuter av Ghost Recon: Breakpoint som nu faktiskt är ett kul spel jämfört med haveriet som erbjöds vid release.

Daniel Sjöholm
Kan man älska ett spel som går ut på att optimera sitt inventory? Det kan man! I helgen blir det Backpack Battles för hela slanten.

Johan Lorentzon
Blir nyretro och remaken av Contra med en kompis på lördag.

Joakim Kilman
Med risk att ådra mig viss ilska får jag väl erkänna att jag aldrig varit förtjust i Vanillawares spel. Ändå tänkte jag ge mig på Unicorn Overlord och se om det kan bli undantaget som bekräftar regeln.

Jonny Myrén
Jag har halkat in Luigi's Mansion 3, så helgen går i spökjaktens tecken.

Mikael Berg
Något ska spelas. Vad? Vem vet!