Inlägg av _78

Inlägg som _78 har skrivit i forumet

Bedrövligt... pinsamt att behöva dras med dagens konsoler ytterligare en tid framöver. Känns som att det som piskas ut på marknaden idag är upprepning efter upprepning efter upprepning.

Den dag det kommer ut spel som känns som nya spel och inte ett gäng expansioner kanske spelandet kan ta fart igen, nu känns det mest som att det går på tomgång.
Och nej, jag anser inte att PC-marknaden skulle vara ett undantag då konsolerna givetvis även har ett enormt inflytande på vad som släpps även där.

Skrivet av dmn:

Ni som tycker den här är bra har garanterat aldrig spelat med en bra ratt med force feedback.

Det handlar inte om att ställa denna mot andra mer avancerade och givetvis bättre alternativ.
Jag spelar annars med en G25:a vilken jag är väldigt nöjd med, men sett till pris och funktion är detta en riktigt bra "ratt".

Någon timme i soffan med fötterna på bordet med den här funkar klockrent, enligt mig.

Köpte ratten inkl. Forza 4 från Elgiganten för 699, spelade några timmar igår och är riktigt nöjd.
Tanken var att pojken som älskar Wii med ratt skulle kunna köra lite, men den här behåller jag själv

Skrivet av Tommy_h:
Skrivet av _78:

Kan ha missat det, men nämner man vilken dator spelet körs på? Skulle detta vara maxat på pc:n vet jag inte om jag anser skillnaden så värst enorm.

Ska bli kul att se hur dx11 kommer se ut....

Spelar ju ingen roll vilken dator det körs på, blir ju inte snyggare för det! Och har man inte ett öga för det så ser man nog inte så mycket skillnad!

Visst ser jag skillnaden, och det spelar en ganska stor roll vilken dator man kör det på om man har i åtanke vilken utrustning (pris) det krävs för att få spelet att prestera.

Kan ha missat det, men nämner man vilken dator spelet körs på? Skulle detta vara maxat på pc:n vet jag inte om jag anser skillnaden så värst enorm.

Ska bli kul att se hur dx11 kommer se ut....

Var på jakt efter en stor skärm då min proj lagt ner och en ny var det inte tal om, vart en Samsung 63" där 3d:n mest följde med på köpet, men jag anser mig positivt överraskad och ser fram emot lite mer användningsområden så det här ska bli kul!

Detta är en utav anledningarna till att det blev en Ps3:a, men nu känns det dessvärre som det kan kvitta....

Riktigt surt, verkligen längtat idag på jobbet efter att få dra igång gow igen.......

Skaffade God of war collection i fredags för att komma in i serien innan 3:n kommer. Innebär detta att man inte bör lira ngt idag även om den laddar fram saves som vanligt fast resten tycks strula?

Blir svårt att hålla sig ifrån det här, kul att få lite speltid på ps3:n också.

haha... elite gamer eller inte, men att det bara är att vänja sig stämmer nog inte riktigt in. problemet ligger i att efter ett par timmars lirande så värker händerna pga hur kontrollen ligger i handen. det är inga större fel på hur den är utformad för övrigt, men inte fan har dom haft en fullvuxen människa i åtanke när dom skapade den här kontrollen.....

tipset tackar jag för men lösningen i sig tilltalar mig inte riktigt, det kommer snart en kontroll med sladd som verkar riktigt fin, dock inte till ps3:n....

Ska damma av ps3:n den dag då en handkontroll som faktiskt passar en normalstor hand når marknaden, tills dess får den nöja sig med att visa Cars på skärmen för grabben under tiden som spelen liras på 360:n...

Fick nyss en nyckel ifrån EA jag med, men känner inte till att jag är med i någon annan lottning än FZ:s ?

Intressant att man räknar en underskrift på en prostestlista som ett missat köp, påminner lite om löst tagna siffror ur fildelningsdebatten....?

För min egen del kvarstår köpet, men jag kanske väljer att köpa till ngn utav konsollerna istället....

Tror det är Eb Games eller Gamestop kanske dom heter numera som kör en kampanj nu, byt in 2 spel och få Uncharted för 1 kr...

Man har ju trots allt samlat på sig en del spel som bara står och dammar, så för min del känns det rätt lockande.

Skrivet av redmac:

Vilket gnäll det ska vara om 50:-. En öl på krogen är vad det är. Tycker detta är mer prisvärt då man kommer lägga ned hundratals timmar på dessa banor. Men eftersom folk är vana med att "snylta" kan ju allt som kostar något kännas dyrt...

btw. Konstigt att folk inte gnäller när det kommer expansioner? Jag menar, de använder samma texturer och modeller, skapar bara nya banor och i vissa fall lägger till lite ny handling. (undantag finns där de även skapar nya texturer och modeller)

Priset är ointressant, och ligger valet mellan en öl i gott sällskap kontra att betala för att fylla ut en ganska innehållsfattig produkt som redan kostat mer än den smakat är valet inte något vidare svårt.

Lirat en del mp nu och spelet känns riktigt lovande. Men jag upplever det som väldigt tyst? Jag hör inga fotsteg, inget rassel ifrån utrustning, man hör inte fok runt omkring osv...
Vet inte om problemet ligger hos mig eller inte så jag vore tacksam för lite utav era åsikter om ljudet..

Föredrar min svarta....

Förhandsbokat och kan knappt bärga mig tills jag får hoppa in o testa MP, SP får helt enkelt vänta tills den dag då mitt internet ballar ur....

PS3:n har fram tills nu mest stått och samlat damm till förmån för 360:n då jag upplever handkontrollen till 360:n passa mig bra mycket bättre.

Detta kommer det ju utan tvekan bli ändring på när hela spelet dimper ner i lådan och då jag själv inte hittat något vettigt alternativ så tänkte jag höra mig för om någon utav er kan rekommendera en kontroll till PS3:n som likt den tll 360:n är något större?

Tack på förhand.