Betan en riktig beta och ingen demo, menar Dice och tackar för alla buggrapporter. Se vad de har att säga i FZ:s videointervju.

I fredags besökte vi #Dice för ett par timmars provspelning av det fullskaliga #Battlefield 3. Samtidigt fick vi en pratstund med producent Karl-Magnus Troedsson, som försäkrar att många av de buggar som upptäckts under betatestningen kommer fixas till fullversionen. Han menar att Battlefield 3-betan är just en beta, och att det råder en trend i branschen att släppa betaversioner som i själva verket är förtäckta demoversioner.

Detta och mycket annat, bland annat hur spelet balanserats för att försvåra för skickliga piloter att äga alla på marken och att Battlefield 3 är mer autentiskt än Bad Company-spelen, hinner han avhandla i vår tolv minuter långa videointervju.

[video=9932]

Håller med om att det är okontroversiellt men samtidigt är det inte dumt att på ett enkelt och smidigt sätt kunna följa sina stats i Battlelog. Så mycket RAM stjäl inte en browser men för dem som bara har 2GB kan det vara ett problem (iofs inte bara med... 11/10 Allas favorit BF2 då? Liksom deras stortitel.. BC2 löste de ju chatbox problemen med för bara några veckor sen.. 11/10 Njaa, Mirrors Edge och BF2142 funkade fint vid release för mig, vet inte hur det var med Bad Company spelen vid release 11/10 Du menar DICE som släpper buggiga releaser och är extremt(!) dåliga på patchandet? 11/10 Som sagt är betan stängd haha 11/10 Intervjun finns inte längre, ingen video med id 99XX (minns inte nuffrorna) existerar.... 11/10 Bra intervju! :D Kan knappt vänta på spelet. :) 11/10 +1 Alla nya saker har ju inte allt på en gång, jag har faktiskt lite hopp om Battlelog. Det var säkert ett jävla klagande på steam när det släpptes "ööh varför måste jag ladda ner den här skiten för att spela cs???" men se hur det gick, steam är stort... 11/10 Precis sådär tycker jag också, men jag har ganska stora förhoppningar om att de faktiskt kommer. Det finns ingen direkt anledning varför man inte skulle kunna intrigera det lite snyggt. Då ser ja inga större problem med det. Även om man visst har en kon... 11/10 Håller med, gillar battlelog. MEN det är synd att battlelog inte fått fler inställningsmöjligheter. Så som att kunna göra grafikinställningar och mappa knappar i battlelog utan att behöva hoppa in på en server och stå där i ett hört o pilla. Hade även... 11/10
Skicka en rättelse