CD Projekts första icke-Witcher-titel visas snart upp.

Tom Ohle är pr-representant för #Cyberpunk 2007, #CD Projekts första titel utan allas vår favorit-witcher i huvudrollen. På Twitter (via AGB) avslöjar han att en trailer för det hett efterlängtade rollspelet släpps nästa vecka.

– Ser på Cyberpunk 2077-trailern igen. Igen. Ooooch en gång till. Och det är inte ens den slutgiltiga versionen.

CD Projekts senaste titel, #The Witcher 2: Assassins of Kings, tillhör en unik FZ-skara då det tilldelats högsta betyg två gånger: dels för pc-versionen och därefter för 360-versionen. Förväntningarna inför Cyberpunk är därför allt annat än blygsamma från vår sida. Och från din?

http://www.insidegamingdaily.com/2013/01/07/prepare-yourselves-for-cyberpunk-2077/ Det verkar som trailern blir CGI, synd, hade hoppats på att se gejmplej, nåväl. http://www.metacritic.com/game/pc/the-witcher-enhanced-edition 86 på Metacritic, vad fan... 08/01 witcher 1 var ett skitbra spel men det fick ett kallt mottagande i spelpress pga nå feministblaj där recensenterna ville vara PK 05/01 aaalltså... är så jävla hypad på Cyberpunk! Witcher 2 är helt sjukt underbart. Sitter bara och skrattar för mig själv när jag sitter och ser på när polaren spelar typ.. Skyrim eller Kingdoms of Amalur. Allt känns stelt, tråkigt och så hemskt dåligt i... 05/01 Jag har inga probs med att att folk "geekar ur", som du uttrycker det, men det handlar om en trailer. Om det hade varit ett spelsläpp hade jag kunnat förstå att det skapar en viss hype. Vad kommer hända nu? Folk kommer kolla på trailern. De som redan... 05/01 Hehe skulle funka för mig ändå :) men visst mer öppet vore ju trevligt. När lirade man senast ett cyberpunklir? 04/01 Bara det inte blir en The Witcher i framtidsmiljö. Då är det dödsdömt. Nytt utförande behövs. 04/01 ALDRIIIIIIIIIIIIG (Skärp dig, är väl bara gött ju mer pepp folk är, plus att det är det första man får se av spelet "någonsin", det är väl inte så jävla lite att hypea på. Får man inte geeka ur när man är "vuxen", ja då vill jag inte bli "vuxen"!) 04/01 Det är ju en sak att hypa ett spel. Någpnstans kan jag förstå längtan och spekulationer efter något kan skapa en viss hysteri hos kidsen... ...men vafan...en TRAILER?!? Skärp er! 04/01 Gött mos! Cd Project gör vuxna spel för vuxna gamers, att det sedan blir ett rollspel i spelvärlden sorgligt underutnyttjade cyperpunkstilen, gör det hela ännu mer spännande! 04/01 Can't motherflippin' wait. 04/01
Skicka en rättelse