Undrar du vad du bör spela i år så ska du spana in vår artikel om spelen du inte får missa spelåret 2015. Är du specifikt intresserad av Playstation 3, Playstation 4 och Vita kan du komplettera med kunskap direkt från källan: #Sony har skrivit ihop en mastig lista över årets spelsläpp till formaten. Du hittar den på Playstation-bloggen.

#No Man's Sky, #Hotline Miami 2: Wrong Number, #Bloodborne, #Uncharted 4: A Thief's End, #The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, #The Order: 1886 och #The Witcher 3: Wild Hunt är bara ett axplock av titlarna som kommer under året. Notera dock att alla inte är exklusiva för Sonys format.

Vad tänker du spela till Playstation i år?

Roligt att PS4 har några bra titlar i år. Konkurrensen behövs. Men man får nog tålmodigt invänta GDC och framförallt E3 innan någon lista på spelsläpp kan göras. Sonys lista (som är mest multiplattformtitlar) är inte så imponerande ur exklusiva titlars... 15/02 Tror inte Demons Souls skulle sälja så bra på PC. PC spelarna klagade rätt på hur svårt Dark Souls var när det släpptes. 14/02 inget fel på högkvalitativt singelplayer spel..du har fel som många andra som tro the order 1886 är ett spel med enbart QT events..det är mer likt gears of war. folk som spelat är rätt lyriska. #neogaf 14/02 Jag spelar gärna ett cinematiskt spel. Men de cinematiska spelen jag vill spela är inte stelt och opersonligt actiontrams med samma djup som Transformers. Det är Walking Dead, Life is Strange, Indigo Prophecy, Beyond och Heavy Rain som lockar inom det... 14/02 Bara titta på telltales serier av spel. 14/02 Jag kan inte heller sluta titta! ;) 13/02 The Hype is Real! Load the Hype Coal for the Hype Train! Kan inte sluta titta på trailern är det ett dåligt tecken? 13/02 Det blir ett riktigt bra spel år för playstation! Toppen! 13/02 Ser fram mot Bloodborne och Uncharted 4 mest av Sonytitlarna. Phantom Pain ser jag fram mot som fan också. Men det är snyggare på min PC så kanske skaffar det där istället.. Kanske. Troligtvis inte. 13/02 Sa folk att Dark Souls utvecklades tillsammans med Sony, publicerades av Sony och att Sony ägde varumärket? Edit: Dark Souls utannonserades väl som multiplattform redan från början? Jämför med Demon's Souls som var i samma sits som Bloodborne nu - har... 13/02
Skicka en rättelse