Nej, vi tänker inte säga nåt om "skrämmande låga priser".

På lördag är det Halloween over there, och i det globala internets tidevarv får även vi over here ta del av vad som sker. Som den stora Steam-rea som nu är igång, där du hittar mängder av heta spel till (mer eller mindre) lockande pris.

Steams Halloween-rea är igång till klockan 19 på måndag kväll. Här är några av guldkornen:

Du kan också köpa den svenska skräckisen #Soma för 24 euro. Men det avråder vi ifrån eftersom du kan få spelet gratis genom att vara lite kreativ i FZ:s Halloween-tävling. Förlåt oss, #Frictional, vi lovar att rekommendera spelet igen på tisdag.

Tack till Chilli88 för detta #nyhetstips!
Jag tycker vi gör likadant med ditt jobb. Tycker inte folk att det du gör är bra nog så ska du fan inte få någon lön, på sin höjd matkuponger så du inte svälter ihjäl. 31/10 Gav 349 för det på Media Markt med karta o soundtrack för ett par mån sen. Det lönar sig att dra ett varv i butikerna då o då ;) 30/10 Det kan helt klart ha bidragit till det höga priset, men N64-spel var dyrare än PS1-spel i hela världen pga kassetterna som är 15x dyrare att producera än en skiva. Sen halverades ju dessutom priset på PS1-spel när man hade uppnått tillräckligt bra förs... 30/10 Kanske blir "Oddworld: New 'n' Tasty" inget annat som lockar just nu. Har MGS5 och W3 att klara ut fortfarande.. 30/10 Wow, superpris på The Witcher 3! Eller? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1653813 Kanske är till konsol eller nåt, men jag är inte imponerad 30/10 Berodde visst på annat än kassetter. http://mobil.dn.se/ekonomi/olaglig-kartell-kring-videospel/ 30/10 Ja jag förväntar mig att en växande trend där miljardbelopp förloras varje år rapporteras i media, på samma sätt som att det har skrivits en hel del om övrig kriminell verksamhet genom åren. Det enda fallet jag kan minnas där en speltransport blivit rån... 30/10 Finns en del mums rea på Origin EA också just nu :) https://www.origin.com/sv-se/store/browse/basegame/pricebargains 30/10 Ja då är ju inte du en av dem jag nämner eftersom du redan spelat alla. Tanken var mer att för den lilla summan så är det värt att testa om man gillar FPS med bra story och inte haft chans att göra det innan. Att det är en hype skulle ju vara helt otrol... 30/10 Inga super dealar. om 2 månader så.. https://www.youtube.com/embed/uDGEpsFrBT8 30/10
Skicka en rättelse