Huvudnumret börjar 18:00, men uppvärmningen ser du redan en timme tidigare.

"Istället för E3"-sommaren har nått nästa anhalt och klockan 18:00 ikväll är det dags för ännu en digital Xbox-föreställning. Medan den i maj handlade om tredjepartstitlar är det ikväll dags för Xbox Game Studios att själva spänna spelmusklerna. Dragplåstret är tveklöst Halo Infinite. Det blir inget multiplayer alls, utan allt fokus på Master Chiefs nästa episka sci-fi-äventyr.

Och mer? Det är faktiskt ganska oklart. Det har ryktas om första glimten av nästa Fable, och det är inte otänkbart att Ninja Theory och Rare visar mer från Hellblade II respektive Everwild. Xbox Game Studios-gänget är dock stort, och det har även viskats om ett Skyrim-likt Obsidian-rollspel.

Nå, vi får se. Förhoppningsvis rätas flera frågetecken ut till stora utropstecken.

Showen börjar alltså 18:00, men uppsnack med Geoff Keighley ser du redan klockan 17:00 (stream undertill). Här ska vi även få en efterfest, som likt huvudnumret har Halo Infinite-fokus.

Skicka en rättelse
Väljer steam,Nintendo och ps4/5. Men visst Microsoft har ju börjat släppa spel där med så vem vet :) 27/07 Självklart är det så och jag vet själv att jag inte kommer behöva köpa en Xbox. Min poäng var snarare att tidigare har det inte varit ett alternativ utan då har man varit tvungen att köpa en Xbox för att spela Xbox-exklusiva titlar, men sådana tycks ju... 27/07 Der gör du som det passar dig bäst. Microsoft gör ingen förtjänst på konsolhårdvaran oavsett (ibland så är det tvärt om en förlust för de). Det är mjukvaran, dvs. spelen eller tjänsterna som de tjänar pengar på, och det som de bryr sig om. Bra med valfr... 27/07 Det finns för och nackdelar med bägge lösningarna. PC med obegränsad budget kommer alltid att trumfa alla konsoler (oavsett tillverkare). Däremot så, med en begränsad budget, så kan konsoler ofta ge mer prestanda/SEK än PC. En annan fördel (för vissa... 27/07 Håller med. Överraskande bra överlag tycker jag. Riktigt trevligt event (och gav mig personligen mer än Sonys förra, även om det inte var direkt dåligt på något sätt). Ser fram emot flera av spelen! 27/07 Bara bra ju mindre "exklusiva" de är. Tyvärr så tar Microsoft ibland lite väl mycket efter Sony i sina konsumentfientliga styrsätt tycker jag (har högre krav och förhoppning på Microsoft än Sony). 27/07 Jag tycker Microsoft liknar (på gott och ont) Sony allt mer. 27/07 Vet inte om det ligger uppe separat någonstans, men jag postar ändå här.. Gameplay från Medium(2h44min in, börjar iofs vid ca 2h55min) https://youtu.be/g_HnB7wz0UE?t=9848 24/07 @Fearnox: ska kolla! :) 24/07 Blir lätt en ny Xbox i höst. Personligen så är det där dom intressanta titlarna finns just nu. :) 24/07