Efter en lång tids tystnat har #Infinity Ward börjat tala om framtiden efter monstersuccén #Call of Duty 4: Modern Warfare. De har gjort det på sin egna blog och även om de inte avslöjar några detaljer om ett framtida spel så tycks det kunna bli något helt nytt och inte ett nytt Call of Duty. Enligt inlägget har de nämligen ett nytt avtal som ger dem medel att starta nya projekt och möjligheten att utveckla en ny IP som de har total kontroll över.

The recently renegotiated deal may not seem like much of an impact from the outside perspective, but it has laid the ground work and kick started our future project, as well as the possibility of a unique new IP by Infinity Ward, that we'll have complete control over. We're excited to be working on our next project, but it's going to be quite a while before I can share any details on exactly what that project is.

Jag äger spelet, faktiskt. Jag vet att man följer två personer. Jag tycker inte att det spelar så stor roll dock, om du läste mitt senaste inlägg skulle du förstå det. Du kanske också ska ta och förstå att det är mina åsikter om spelet. Det enda som är... 10/07 Jehopp 09/07 Men har du ens spelat cod4? Man följer 2 personer, en amerikan som dör av nuken halvvägs in i spelet tillsammans med ett gäng andra soldater och gud vet hur många civila som kan tänkas ha bott i standen som han jämnar med marken, den soldaten är en del... 09/07 Om jag fick det att låta som om jag inte gillar USA så ursäktar jag, jag har inget emot landet. Jag skulle faktiskt vilja åka dit. Om ni läser en gång till så står det mer att jag är trött på att alltid behöva spela som den amerikanske hjälten, i varend... 09/07 Bara dumma människor hatar länder, skulle säga att 90% av alla som går omkring med "ner med usa"skyltar aldrig har varit i landet, aldrig har pratat med en genomsnittling amerikan och läser aftonbaldet alt ung vänstersmedlemspress som enda tidning. Vad... 09/07 Ja vi hatar alla amerika men nej vi är många som älskar cod.. alltså jag var grymt besviken när det visade sig att cod 4 var Modern Combat bara för jag tyckte att cod hör hemma i ww2 och det gör jag ännu. Men för att jag tycker det eller du betyder inte... 09/07 Visst, CoD4 hade en bra story, om än väldigt vinklad. Spelet i sig sög däremot. Du var tvungen att passera en viss punkt och sitta där en liten stund, räkna med att på högsta svårighetsgraden (vilket jag alltid väljer även på min första runthrough) så... 09/07 COD4 var ju så bra som det var just för ATT det handlade om en nutida konflikt, jag kan relatera till terrororganisationer som försöker förvärva kärnvapen eftersom det mkt väl skulle kunna hända idag. WW2 har promotats som sjutton från usas sida efterso... 09/07 Mja, FPS verkar ju vara IWs grej, tycker de ska hålla sig till det. Dock hoppas jag på ett nytänkande inom FPS-genren som varken involverar nazister eller kärnvapenkrig. Ett Vietnam-spel hade också varit skoj, trots att det kanske också är uttjatat. Har... 09/07 Förhoppningsvis en ny genre, ett nytt FPS med ett annat namn kommer nog inte kännas som något helt nytt för min egen del. 09/07
Skicka en rättelse