Microsoft håller hov i San Franscisco inför stundande Game Developer Conferance. Nyheterna väller ut.

Efter idel förseningar kan datorspelande #Fable-fans äntligen pusta ut. Under dagens #Microsoft-event i San Fransisco avslöjades att pc-versionen av Peter Molyneux tredje fabel i ordningen släpps i maj.

Windows-versionen av #Lionhead Studios senaste alster ska enligt uppgift finnas i europeiska butiker från och med 19 maj. Xbox 360-diton släpptes redan i oktober förra året, vilket gör att det totalt sett handlar om ett glapp på ungefär sju månader mellan de båda releaserna. Dessutom meddelade Microsoft att ett nytt DLC-paket är på väg till konsolversionen - kallat The Traitor’s Pack - som innehåller tre nya kartor och släpps via Xbox Live redan på tisdag nästa vecka. I skrivande stund finns det ingen information om eventuellt pc-exklusivt innehåll.

Kommer nog kosta mer än de tjänar på att släppa spelet efter så lång tid till pc. Om de släppt del två så kanske mer varit intresserade. Vet inte hur spelen hänger ihop men utgår jag från mig själv (vilket brukar vara väldigt dåligt då jag ofta tillhör... 25/02 Yaaaay! 25/02 Kanske skaffar det om det släpps på steam och dom kör den på en hyffsad rea lite senare under året. 25/02 Oooh, Microsoft släpper Fable III till PC så snart! Jag blir överlycklig, detta måste vara Microsofts nya dedikerade satsning på PC-spel. Jag rusar ner till affären och förbandsbokar genast. 25/02 http://angryjoeshow.com/2011/01/top-reasons-fable-iii/ kolla videon 25/02 Nä fy fan, nu får Microsoft göra som Ubisoft och ge DLC gratis till PC versionen 25/02 Den fick jag utan att ens försöka. Fable 3 är ett skämt, det GÅR inte att misslyckas. "Dör" man vaknar man genast till liv igen utan att egentligen förlora något på det. Man kan aldrig välja fel i "dialoger", eftersom dialogsystemet bantats ner till ett... 25/02 3an är superenkel om man jämnför, finns till o med en achivement som fås genom att inte dö en enda gång 25/02 Klarar nog ettan under 6-7 timmar och då är det ingen speed run. Men ettan är för enkelt, spela som ond, power lvla på guards i början gå och hämta yellows pickhammer (eller vad den nu heter) skaffa berserk och multistrike så det klart, man dör inte en... 25/02 Precis, inget F2 till PC, då känns det inte kul att hoppa på en 3:a. 25/02
Skicka en rättelse