Artiklar av anon20106

50

En tidig titt på Mirror's Edge

Platsen är ett glimrande, skinande rent metropolis. Spegelblanka skyskrapor sträcker sig mot den blå himlen och på de perfekt formade gatorna rör sig vackra människor. För de flesta är det här utopia på jorden, men inte för alla.

53

Spore

Will Wright är en man med stora visioner. Efter att ha skapat datorspelens motsvarighet till Beatles med The Sims följde han upp med halvfiaskot The Sims Online. Sedan blev det tyst.

32

Penumbra: Black Plague

Lågbudgetskräck från Helsingborg, kan det verkligen vara något? Jodå, Penumbra: Black Plague bevisar att allt som behövs för att slå världen med häpnad är en grym fysikmotor och en konstant brist på ljus.

20

Universe at War: Earth Assault

Veteranerna i Petroglyph har ogenerat stulit bitar från hela science fiction-historien och bakat in i sitt nya bidrag till realtidsstrategi-genren. Universe at War har en del irriterande missar, men även en i grunden lysande speldesign.

20

EverQuest II: Rise of Kunark

Forna MMO-mästaren Everquest II reser sig och levererar en ny fullmatad expansion. Med en nygammal kontinent, återkomsten av en rad klassiska platser och en ny spelbar ras är det en lovande nytändning.

69

Age of Conan - besök hos Funcom

Det var med sorg vi i somras tog emot beskedet att Age of Conan flyttats fram. Men snart är det äntligen dags att svinga yxan mot tusentals andra barbarer - vi har varit i Oslo för att kolla in koden och snacka med utvecklarna.

21

Pirates of the Burning Sea

Alla älskar pirater. Alla älskar MMO-spel. En kombination borde därmed kunna bli det ultimata liret. Vi har provspelat Pirates of the Burning Sea och snackat med utvecklarna om dess förutsättningar.

17

Virtua Fighter 5 (Xbox 360)

Segas anrika Virtua Fighter-serie har så äntligen nått Xbox 360. Hardcore-fansen vet naturligtvis redan vad som väntar. Men frågan är om nybörjare kommer att uppskatta spelet.

28

Sim City Societies

Med en ny utvecklare bakom spakarna och med siktet inställt på julhandeln har den senaste delen i SimCity-serien landat på butiksdiskarna.

32

Tabula Rasa

Länge har EVE Online varit det enda alternativet för science fiction-älskare som vill få sin MMORPG-dos. Men nu har Richard Garriott, skaparen av Ultima, återvänt med ett militäriskt sf-rollspel - håller det måttet?

16

Obscure II

Det har varit ont om välgjorda skräckspel den senaste tiden. Så när Hydravision återvänder med en uppföljare till sitt halvdana Obscure från 2004 blev i alla fall jag nyfiken. Men har fransmännen verkligen gjort sin läxa den här gången?

5

Thrillville: Off The Rails

En nöjesparkssimulator fylld med enkla minispel, kan det vara något? Nja, visst finns det en del att hämta här men kanske mest för de lite yngre.

24

Medieval II: Total War - Kingdoms

Mer av allt lyder filosofin bakom det senaste tillskottet till Total War-familjen. Om du inte har tröttnat på att leka medeltida härförare vid det här laget finns det mycket att hämta i den här fullmatade expansionen.

38

Company of Heroes: Opposing Fronts

Den fullspäckade spelhösten fortsätter med en utmärkt fristående expansion till Company of Heroes. Nya fraktioner, kampanjer och kartor håller hög kvalité rakt igenom men grundreceptet är sig likt.