I en intervju på europeiska Playstation-bloggen berättar Hideo Kojima att han får massor av förfrågningar om inte ett nytt #Zone of the Enders-spel är på väg, och han säger också att det är ett spel som Kojima-teamet själva är intresserade av att göra. Kojima överväger, enligt honom själv, ett nytt Zone of the Enders noga samtidigt som han är intresserad av att göra något helt nytt efter att #Metal Gear Solid: Peace Walker och #Metal Gear Solid: Rising färdigställts.

Största delen av intervjun tar dock upp just Peace Walker till PSP, och de planer för co-op-läget som Kojima har för äventyret. Mer om det kan ni höra om ni kikar på videon precis nedanför!

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="400" height="265" id="viddler"><param name="movie" value="http://www.viddler.com/simple_on_site/9ce40153"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.viddler.com/simple_on_site/9ce40153" width="400" height="265" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" name="viddler"></embed></object>

Skicka en rättelse