För bara fem dagar sedan skrev vi en nyhet om att japanske speldesignern Hideo Kojima (#Metal Gear Solid, #Snatcher m fl) var sugen på ett nytt #Zone of the Enders-spel. Via sajten Andriasang får vi nu reda på att Kojima till och med lovar fansen att en uppföljare kommer - men i dagsläget har han absolut ingen aning om när.

Anledningen till att Zone of the Enders-spelen inte blivit lika stora succéer som hans Metal Gear-serie skyller han på sig själv.

På grund av ett misstag angående släppfönstret, trots att The 2nd Runner var en hyfsad hit, så uppnådde det inte de förväntade numren. Allt var på grund av ett misstag av mig - producenten. Vid det tillfället, om jag inte hade gjort ett misstag med släppdatumet, så hade Anubis [Zone of the Enders japanska titel] kanske blivit en stor Kojima Productions-titel efter MGS och fortfarande utvecklats som serie.

Kojima hälsar dock att han redan har fullt med planer för en tredje del i serien, och att han hoppas att nästa del äntligen ska bli den hit han alltid hoppats på för Zone of the Enders-serien. I dagsläget har dock Kojima Productions fullt upp med annat.

Skicka en rättelse