Artiklar av anon20106

28

Dead Space filmat

30

Ninja Gaiden II

Team Ninjas Tomonubu Itagaki har i spelpressen fått det något lustiga epitetet stjärnproducent. Jag vet inte om det beror på att han envisas med att bära solglasögon inomhus eller om det är hans påstådda fäbless för att dricka whiskey på jobbet.

29

Iron Man

Så länge någon kan minnas har spelbranschen producerat ruttna filmspel. Det vore väl naivt att tro att Sega skulle ändra på den saken med sin konsolversion av hypade Holloywoodrullen Iron Man.

70

Bioshock blir film

47

UEFA Euro 2008

Lyckad utveckling av ett framgångsrikt koncept eller kejsarens nya kläder? Electronic Arts senaste version av världens populäraste fotbollssimulator är inte helt enkelt att definiera. Men det hindrar inte att det i grunden är lysande.

33

Haze (multiplayer)

Tidigare har FZ tittat närmare på singleplayerläget i Free Radicals nya shooter och träffat en intensiv manusförfattare. Nu är det dags att diskutera hur pass bra Haze är som multiplayerspel.

41

Haze (singleplayer)

Brittiska utvecklarna Free Radical Design har inte haft det helt enkelt med att få ut sin senaste shooter Haze på marknaden. Ursprungligen skulle det släppts förra sommaren, för att sedan skjutas upp till vintern och slutligen är nu det officiella släppet i maj.

37

Army of Two

Electronic Arts har insett att delad glädje är dubbel och vill nu dela med sig av insikten i den här brutala shootern. Under ett mycket tunt lager hycklande politisk korrekthet döljer sig ett vulgärt, superamerikanskt litet glädjepiller.

54

Battlefield: Bad Company

Svenska Dice slår på stora trumman inför konsolexklusiva Battlefield: Bad Company. Med en skinande ny grafikmotor och förstörbar miljö är tanken att det är spelet som ska få oss att glömma Call of Duty 4 och Crysis. Men håller hypen? Och vad händer när saker inte går sönder?

22

The Sims 2 Fritid

Electronic Arts trycker ur sig ännu en expansion till världens mest spelade dockhussimulator och lovar samtidigt att det är den sista innan uppföljaren, The Sims 3, släpps. Finns skäl att vara skeptisk kan man tycka, men den här gången sjunker skutan med flaggan i topp.

54

Battlefield Heroes

Man kan knappast beskylla Dice för att sakna humor. När trailern drar igång, med dess fejkade intro, suckar de församlade journalisterna ljudligt. I ungefär 30 sekunder tror vi att vi kommer att få se ännu ett Medal of Honor-derivat.