Nyckelord: battlefield-bad-company

96 artiklar i arkivet.

Filtrera
186

Battlefield: Bad Company 2

Sedan 2002 har Dice serverat oss episka slagfält och vi har redan slagit fast att solokampanjen är något utöver det vanliga. Nu ger vi oss i kast med spelets och seriens kärna - multiplayer - och du kommer inte att bli besviken.

142

Battlefield: Bad Company 2

Hemliga organisationer, elaka ryssar och hot om massförstörelsevapen. Ett vanligt dagsverke för gänget i Bad Company men deras andra uppdrag är allt annat än allehanda, vi berättar varför.

102

Battlefield: Bad Company 2

Plötsligt under min hyfsat tråkiga ökenvandring dundrar ett jaktplan över mig på låg höjd. Det jag inte märker förrän efter att hela skärmen förvandlats till ett gult och rött inferno är att det släppte sina bomber på mig. Trots vårt explosiva möte innebar premiären med Battlefield 1942 kärlek vid första ögonkastet.

42

Battlefield: Bad Company 2

Electronic Arts visar upp sin höst- och vårkollektion under en heldag i London, vi var där och spelade Battlefield: Bad Company 2 tills fingrarna skavde.

152

Battlefield 1943

Det storskaliga kriget förpassas till blott tre öar och med betydande manskapsminskningar. Battlefield 1943 är ett bantad krigsupplevelse till lågt pris - och en bitvis stor spelupplevelse.

36

Red Faction: Guerrilla

Efter en magnifik inledning med det första Red Faction gavs vi en högst medelmåttig andra del. Nu är del tre här - kan den reparera vad tvåan raserade?

81

Battlefield 1943

Som en dykbombare från klar himmel kom i veckan presentationen av Battlefield 1943. Dice gör småväxt 1942-remake i modern kostym. Vi har provspelat.

35

Årets spel 2008 - plats 30-21

FZ:s listning av årets 50 bästa spel fortsätter, i dag tar vi oss an platserna 30-21. Fler listor följer, häng med oss resten av veckan - vinnaren avslöjar vi på nyårsafton.

57

Brothers in Arms: Hell's Highway

Gearbox Software gör med Hell's Highway debut på PlayStation 3 och Xbox 360. Spelet visar på en tydlig utveckling av spelserien men det är knappast revolutionerande för FPS-genren. Spelar det någon roll?

37

Far Cry 2

Far Cry 2 behöver knappast någon introduktion och vi har tidigare rapporterat om det lovande enspelarläget. Men som alla vet finns det inget som går upp mot att puckla på sina kompisar över nätet och den här gången riktar vi strålkastaren mot spelets multiplayerläge.