Rykteskarusellen har snurrat klart och äntligen är det bekräftat: Dark Souls släpps till pc!

Sadistiska, suveräna superspelet #Dark Souls släpps till pc i augusti, och får dessutom (hittills okänt) bonusmaterial! Efter ett tags viskande och en uppmärksammad "wall must fall"-kampanj på Facebook står det klart att Playstation 3- och Xbox 360-varianterna får sällskap av en Windows-version.

Vi älskade det mästerliga actionrollspelet och trots – eller kanske tack vare – den sinnessjukt tuffa utmaningen lyckades det kamma hem både full pott och en ärofylld placering bland 2011 års bästa spel. Mycket talar nu för att fler framgångar är att vänta.

Kolla in "prepare to die"-trailern för att komma i rätt stämning.

[video=7981]

Det ryktas om att det nya innehållet bland annat kan innebära nya bossar.

okej ^w^ bra att vet, tack :3 och blev lite långt men kunde läsa igenom hela ^^ 12/04 La till en DL;Dr längs ner då inlägget blev väldigt långt. Mitt råd, vill du ha bästa upplevelse i Demon's souls eller Dark souls, så gör en Warrior/Rouge build och spela Offline. Varför? Jo: Magiker är i båda spelen väldigt obalanserade gentemot Warrio... 12/04 jag är helt ny på dark souls, varför måste man koppla upp sig online först? 12/04 Du vet om att man redan kan "Fuska" igenom Dark souls till konsol? bara koppla upp dig online och spela som mage och så är hella utmaningen borta. 12/04 njaaa, vet inte om jag skulle kalla det suddigt ändå, fast vi båda kanske har en annan uppfattning på ordet suddigt också :) ja PC noob låter lite bättre. men såga PC är fel, men bara så du vet så försökte jag inte skydda honom :D men bara för nyfikenhe... 09/04 Om man ser en motsättning mellan PC och hemmabiosystem (eller stor TV) är man antingen fullständigt ignorant och/eller ute för att trolla. 09/04 Om du växlar mellan 1920X1080 och 1280X720 så kommer du att förstå vad jag talar om. Och visst kan jag ta det lugnt men han sågar ju PC totalt, och han utvecklar ju knappast min hårdvara, då han tror att grafiken är marginel mellan PC och Konsol =) Och... 09/04 nu ska vi ta det lite lugnt här, 1280X720 är inte suddigt. och använd "noob" i rätt sammanhang istället för skriva det utan anledning. sen är det personer vid hans ålder som utvecklar din hårdvara som du har i din PC :) 08/04 @ WarpGun Är du helt lost eller? Jag lirar alla mina spel på min PC och den är kopplad till tvn "med en vanlig HDMI kabel", vill jag använder jag min 360 pad å lirar precis som du med en handkontroll. Men jag får full HD på alla mina spel, medans dina... 08/04 Bra. 08/04
Skicka en rättelse