Vi firar Star Wars-veckan med tio spel du kan förpassa till närmsta sopkomprimerare.

Sedan den första Star Wars-filmen hade premiär för över tre decennier sedan har mängder med spel baserade på rymdsagan släppts. Många väldigt trevliga, andra direkt usla. Medan The Force Awakens-febern är över oss tänkte vi ta en liten stund att uppmärksamma tio av de senare. Vi kan nog alla gissa vilket spel som kniper förstaplatsen men samtidigt har vi svårt att se vad nummer sju gör på listan.

Senare ikväll släpps ett nytt avsnitt av Fräcka Fredag där vi istället delar med oss av några av våra Star Wars-favoriter.

Star Wars Pod Racing la jag mycket timmar på, vansinnigt snabbt när man uppgraderat allt. 21/12 Indiana Jones and His Desktop Adventures 19/12 Själv gillar jag Yoda Stories och Master of Teras Käsi. Det fanns ju även Indiana Jones-spel som var liknande Yoda Stories. 19/12 Kunde inte ha sagt det bättre själv. Jag minns att jag hade skoj när jag lirade både Yoda Stories och Super Star Wars back in the days, och det är ju ändå det som räknas. Vissa spel åldras sämre än andra, men det gör inte automatiskt spelen sämre för... 19/12 Battlefront 3 är knappast ett av de sämsta Star Wars-spelen. Om du menar Star Wars Episode 1: Racer så är det ett av de bättre Star Wars-spelen. Kolla bara in detta: https://www.youtube.com/embed/t8FVL46rZm0 Underbart spel. Phantom Menace-spelet tyckte... 19/12 Urg...artikel som är en länk till en topplistevideo? Jag får hjärncancer i ögat. 19/12 Hur kan man hata Super Star Wars? Det är ju en klassiker! Och Phantom Menace, alltså spelet, det var faktist en av mina personliga favoriter! Force Commander var litte jobbigt då UI'n inte var det bästa, men när man väl klurat ut grejer var det faktist... 19/12 Ugh, Star Wars: Masters of Teräs Käsi. Innan det spelet så var i stort sett alla spel från Lucasarts helt underbara, men så kom det kassa Teräs Käsi och en drös med skitspel följde. 18/12 Går väl inte att säga exakt vilka spel som är sämst, då alla listor är vinklade efter någon eller någras egna erfarenheter och tycke. 18/12 Pinsam lista då de faktiskt var höjdare när de begav sig. Dra fram gamla betyg så är de nog inget av dom som fått 1/5. Men vad va de för dans där i slutet? Sick! 18/12
Skicka en rättelse