Digital Foundry tar tempen på bilduppdatering och upplösning.

Digital Foundry har plockat fram sina digitala mikroskop och satt sig ner med Middle Earth: Shadow of War för att se hur spelet presterar på de olika konsolerna. Det blir snabbt tydligt att spelet presterar bäst på Ps4 Pro, men med Xbox One X på horisonten kan resultatet mycket väl komma att skifta.

Spelet körs i 1080p på standard PS4 och även på Xbox One, men i det senare fallet kan upplösningen komma att gå ner till 972p under särskilt krävande scener. För mer detaljer och skillnader mellan versionerna kan du kolla in klippet nedan. Föredrar du i stället att läsa kan du ta del av den skrivna artikeln på Eurogamer som du hittar här.

Exakt, spela roll vilken maskin som spelar upp spelet. Man kör PC ibland, konsol ibland. Använder ju ändå TVn och handkontroll oavsett. Blir dessutom snyggare på PC, snabbare loadtimes samt man kan provspela spelen gratis innan man köper dem. 28/10 Så ofta behöver man inte uppgradera en PC. En PC kan man också ha i flera år. Man kan sitta i soffan och spela vilka spel man vill även med sin PC, det går att fixa det både trådlöst eller med kablar. Plattformen man spelar på gör det varken mer eller... 28/10 Det upscalas ju. Läs på lite.. Dessutom är der 3840x2160 på Ps4 Pro med 4K TV... Har du 60" ser det För jävligt ut om du inte har en TV som upscalear. Orkar inte skriva en tech spec på 3 A4 sidor 27/10 Men så jävla butthurt. Känner att du kanske tar det här på för lite stort allvar med en sån textvägg. Jag orkar inte riktigt ha den här diskussionen... Men varför är jag en "konsoll-mini-hitler", när 80% av mitt spelande sker på min feta datormaskin?... 18/10 Märker jag av en PC-nörd här? Jag kan säga varför jag hellre spelar på konsol. Dels är det dyrt att uppgradera en PC hela tiden och en konsol kan man ha i flera år. Plus att du kan sitta tillbakalutad i soffan och spela spelen, du behöver inte sitta på... 18/10 @Påskmust: Hahaha vilken jävla gök du är alltså, du vrider på varenda ord som skrivs för att passa din agenda. Tar allt mer ordagrant än en autistisk person. Säger man att man "hellre" skulle se folk på pc, så blir det till att man likt hitler står och... 17/10 Jag dömer dig inte efter hur "fet" din PC är. Jag dömer dig efter att du blir glad över att se att konsoll-versioner av spel blir dåliga, vilket betyder att du önskar folk dåliga spelupplevelser för att de inte föredrar samma format som du. Jävligt char... 16/10 @Påskmust: Äh du dömer mig som person för att jag sitter på en fet pc, och när man kollar ALLA comparisons. Så blir jag genuint glad över mitt val för att konsol versionerna ALLTID är sämre. Kom med något motargument istället eller håll käft. Säger inte... 16/10 @Crankt: Fast vad är det för mening med en 4k tv om spelet bara körs i 1080? 16/10 Hur snygga var loot lådorna? 15/10
Skicka en rättelse