Åtta år - så lång tid har passerat sedan mästerverken #GTA 3 och #Mafia drog upp riktlinjerna för hur bra sandlådespel ska fungera. Medan GTA-serien utvecklats rejält sedan dess är det först om ett par veckor vi får veta hur [2K Czech" 2K Czechs] (tidigare #Illusion Softworks) syn på spelevolutionen ser ut. #Mafia II släpps alltså den 27 augusti, och en demo är att vänta till samtliga plattformar redan tisdag den 10:e.

Men först vill utvecklarna förklara sitt arbete, detta i form av en ny utvecklardagbok som bland annat går igenom hur den egenutvecklade spelmotorn fungerar.

Mmmm och det kommer lägligt på min födelsedag dessutom! 10/08 Dom berättade ju ingenting om hur motorn faktiskt fungerade, bara vilka features dom har... samma som alla andra spel har.. 09/08 Just nu känns det jäävligt fint att sitta på en monsterdator med monster-perihperal utrustning och monsterlina - hela kittet inklusive PhysX-kort! Räknar minuterna till Tisdag. 07/08 CANT WAIT!! :) Jag är glad att det finns kontroll stöd till pc också, tps lirar man bäst med handkontroll ändå, eller det är bättre anpassad till det iaf. Jag suger med mus och tgb, kanske därför?:) 07/08 Ge mig! Jag har längtat efter uppföljaren enda sen jag satt och gapade åt sista cutscenen i 1:an, och det var ett tag sen nu. 07/08 @ zauii89 skrev: Det är ju rent så illa att spelet "rekommenderar" dig att använda en 360-kontroll när man ska spela det på PC via loading-screens och tutorials. Enligt GR var det visst skönare med handkontroll också, undrar om det beror på grymt bra... 07/08 Kan hålla med dig men skillnaden grafiken PC VS PS3 versionen är ju skrattretande. Rockstar tycker jag svinade ner spelet till konsol med att man fick gissa sig till vad man såg = hela spelet mörkt och suddigt. Jag spelar på samma skäm med både datorn... 07/08 Ska bli roligt att testa... 8 år, inte illa. 07/08 förstår inte heller hur man kan prioritera spel framför en skön semester....... Fast... Det beror ju klart på vem man åker med! ;) 07/08 Oh, oh, ooooh Smooooke :D Dags för nötning nästa tisdag då. YES!!! 06/08
Skicka en rättelse