Nyckelord: Valve

998 artiklar i arkivet.

Filtrera
27

Delta i Valves undersökning – få betanyckel till CS: Go!

Allt du behöver göra för att få en chans att betatesta Counter-Strike: Global Offensive är att delta i Valves online-undersökning kring spelares CS-kunskaper.

39

Valve: Om vi behöver göra hårdvara så gör vi det

Valve-bossen Gabe Newell vill inte utesluta att Valve själva skapar hårdvara i framtiden, om inte dagens hårdvarutillverkare kan ge studion de innovativa lösningar de kräver.

46

Inget internetkrav för Dota 2

Valve bekräftar att deras hjältekrig går att spela över lokalt nätverk.

47

Dear Esther

Dear Esthers metamorfos från grovkornig mod till sprakande högupplöst Steam-spel är fullbordad och resultatet bländande. FZ sätter betyg på en av indievärldens största små ansträngningar.

62

Blizzard tar upp kampen om Dota-varumärket

Valve bestämde sig för att försöka få rätt till Dota-varumärket. Blizzard tänker däremot inte ge sig utan kamp, utan skickar själva in en ansökan.

65

Pc-spelare tillbringar i snitt 75 timmar med Skyrim

Över 10 miljoner har spelat Skyrim sedan starten, enligt mannen bakom det stora rollspelet.

18

Portal-robot i ditt Skyrim

I och med Steam Workshop-användandet bestämde sig Valve för att slänga in en liten "space core" i Skyrim. Prova på du också. Lets go to space.

31

Spännande Team Fortress 2-uppdatering på gång

Det är inte en hatt eller ny karta utan något mycket häftigare än så, retas Valve om sin hemliga hemlighet som inte ens de själva känner till.

68

29 000 spelar Half-Life 2 på lördag – vill du vara med?

"Vi vill se Episode Three", skanderar en fanskara på 29 000 spelare och tar saken i egna händer.

42

Steam-app lanseras till Ios och Android

Valve släpper en Steam-app som låter dig chatta, surfa runt på community-grupper och spana in bilder – gå med i betan nu!

40

Fler företag till Origin

Elva nya spelföretag använder nu EA:s nedladdningstjänst. Nu kan du bland annat köpa och spela Rift på Origin.

10

Spelåret 2012

FZ sammanfattar spelåret 2012 i textform. Resultatet är 25 glänsande titlar som vi tror kan göra det kommande året till något alldeles speciellt för gamers.

49

Half-Life-teasers gömmer sig i Counter-Strike: Go

Ett gäng Half-Life-relaterade teaser-bilder återfinns i betan för Valves flerspelar-shooter Counter-Strike: Global Offensive. Tecken på Half-Life 3?

33

Valve omplåstrar Left 4 Dead 2

Valve har släppt en patch till sitt två år gamla zombieslaktarspel. Alla kartor uppdateras med buggstädning och justeringar.

60

Steam dubblerade sin försäljning under 2011 - igen

Valve är apnöjda när det tillkännager siffror från förra årets försäljningssuccé.

72

Half-Life-fans startar Operation kofot

Half-Life 2-fans har startat en kampanj med namnet "Operation Crowbar". Kampanjen går ut på att skicka så många kofötter som möjligt till Valves kontor. Det är ett sätt att visa att fansen är trött på tystnaden kring Half-Life 3.

35

Fem miljoner användare online på Steam samtidigt

Ett nytt rekord i antal användare online på Steam har slagits. Det gamla rekordet slås med så mycket som en miljon.

41

Nytt tillkännagivande kommer blidka old school gamers

Game Informer kommer i sin nästa utgåva visa upp något som kommer få "old school gamers att flippa ut". Tidiga gissningar pekar på ny Valve-titel eller nytt Road Rash från Criterion.

95

Årets spel 2011

Vi har sagt det förut men gör det gärna igen: 2011 har varit ett sanslöst spelår. Att ta sig hela vägen upp till FZ:s prispall får i det sammanhanget ses som en bragd utan dess like. Och nu är stunden inne. Guld, silver och brons ska delas ut till en mästerlig topptrio.

43

Valve skjuter ner Half-Life 3-rykten

Chet Faliszek: "Ni blir trollade av någon", och Gabe Newell svarar kort och gott "Nej" på frågan om det finns någon sanning bakom Half-Life 3-ryktena.

53

FZ önskar god jul!

Klappar, gröt, tomtar, sill och spel – vi önskar dig en trevlig julafton!

76

Skyrim – det snabbast säljande Steam-spelet någonsin

Över 10 miljoner exemplar av spelet har skeppats och över 200 perfekta betyg har delats ut till Bethesdas episka rollspel.

32

FZ 15 år – de 15 viktigaste spelen sedan 1996 (2006-2010)

De "nya" konsolerna har mer än något annat kännetecknat de senaste årens spel. Men – hur har spelen påverkats? Svar i FZ:s lista över de viktigaste spelen år 2006-2010.

40

FZ 15 år – de 15 viktigaste spelen sedan 1996 (2001-2005)

Få genrer krigar så mycket om spelarna som, ja, krigsspelen. Under åren 2001 till 2005 anade vi begynnelsen av de stora slagen och såg dessutom hur stora koncept föddes för att frodas än idag.

38

FZ 15 år – de 15 viktigaste spelen sedan 1996 (1996-2000)

15 år efter FZ:s födsel gräver vi fram de 15 spel som betytt mest för både oss och branschen sedan dess. Här är de viktigaste spelen, ett per år från 1996 till i dag.