Chet Faliszek: "Ni blir trollade av någon", och Gabe Newell svarar kort och gott "Nej" på frågan om det finns någon sanning bakom Half-Life 3-ryktena.

I början av december började det ryktas friskt om #Half-Life 3 i och med en Half-Life 3-tröja, som senare följdes av en Black-Aperture-sajt (diskussionstråd i vårt forum). Under årets Video Game Awards dök det även upp rykten om att roboten Wheatley från #Portal 2 indirekt skulle ha snackat om just Half-Life 3. Borta på Steam-forumet har nu #Valves Chet Faliszek skjutit sank på dessa rykten.

Klicka för mer information

Du har blivit trollad

Det finns inget ARG.

Wheatleys tal utspelades i Portal 2-fiktion - och det är allt.

Det finns inga direktiv från Gabe att läcka någonting. Allt det där är osanning.

Jag vill bara säga det så det inte blir några misstolkningar. Det här är communityn som trollar communityn och inget mer. Även om det är trevligt att se folk bli så exalterade av allt som har med HL att göra, så avskyr jag att se folk trollas på det här sättet.

Tack

Om inte det vore nog har Gamingbolt fått svar av självaste Gabe Newell som kort konstaterar "Nej" på frågan om det finns någon sanning bakom Half-Life 3-ryktena.

Det är bara en tidsfråga innan information om nästa Half-Life dyker upp, men detta verkar tyvärr peka på att vi får vänta längre än vad vi helst skulle vilja.

Elak rubriksättning, satte kaffet i vrångstrupen. :-) 05/01 Nej, jag tror dem väntar med det tills source engine 2 kommer, next gen grafik 2014. För stunden kan man inget annat än att längta till ep3. 02/01 Men Borealis kan lika gärna vara en del av Half-Life 3. 02/01 I portal 2 visas en skymt av "borealis" Valve har förmodligen inte haft ett tidigare intresse av att få igång ett produktions team för ep 3 vars största anledning antar vi är ekonomska? 01/01 Tror du ärligt talat ett Ep 3 kommer komma efter så här lång tid? Det troliga är att Valve har skrotat episodkonceptet. Annars hade de visat upp något livstecken av att den faktiskt var under utvecklingen som de gjorde med ep 1 och 2. En episod ska inte... 01/01 Tråkigt att det ska behöva ta så många år för en uppföljare. Dem har nog bara intresse att hålla rykte och status när dem släpper det. Det är klart att dem ska känna sig motiverade men 4-5år är lång tid. Den ekonomiska biten kommer in och dem vill få... 01/01 Prioritering från Valve då kanske. Jag har alltid trott att nästa HL (HL2 Ep3 eller HL3) skulle ligga på befintlig motor men det är säkert fel. Jag skulle nog gå på spåret om nyutveckling nu. De bedömmer det säkert inte som en risk att låta fansen vänta... 31/12 Åh minns så väl julen jag fick HL 1 tilsammans med ett voodo 2 3D kort! vilket spel! vilken grafik! vilken dator! (233 Mhz) har nog inte upplevt den "övergivna" äventyrliga känslan i någon annan shooter jag lirat som HL-serien erbjuder, vilken ( lone-wo... 30/12 Många andra spel som kommit ivägen som Portal, TF, L4D. Hela episodic-content vara eller icke vara skapade säkert en hel del problem också. Utvecklandet av en helt ny motor tar tid om de nu gjort det. Fyll gärna på med fler teorier. 30/12 Sen kan man ju undra varför Valve väntar över 6år med en fortsättning på HL för att kunna lansera den till nästa gen. Det måste funnits någon annan anledning från början även om det låter relevant nu. 30/12
Skicka en rättelse