Yves Guillemot ger en förklaring till varför Rayman Legends inte längre är Wii U-exklusivt.

#Nintendo har haft lite huvudbry kring försäljningen av Wii U-konsoler, det har helt enkelt inte tagit fart ännu. Något som säkerligen kommer ändras när företaget får för sig att släppa titlar som #Mario Kart 8 och nya Zelda.

Ett av spelen som släpptes samtidigt som konsolen var #ZombiU, ett spel som av vår allas Fredrik Eriksson fick utmärkelsen "Mycket bra". Några som inte är lika glada är #Ubisoft Entertainment, spelet var nämligen inte ens i närheten av lönsamt och detta var den största anledningen till att #Rayman Legends inte längre är Wii U-exklusivt.

Ah sorry trodde du menade att det var konsollerna som skulle sälja mer. Grejen med de exklusiva spelen är ju dock att microsoft/sony betalar utvecklarna för att göra spel till deras konsol för att på så vis sälja mer hårdvara. Att spelen då inte säljer... 10/07 nja. om spelet fanns till alla konsoler + PC, skulle det då inte sälja mer totalt än bara till en platform? 09/07 Ehm säg att konsol A hade exklusiva spel men konsol B inte hade några egna. Skulle vara helt otroligt om konsol B skulle sälja mer. Varför skulle man köpa konsol B om alla spelen plus några extra går att spela på konsol A? Your logic is false. 09/07 Jag tycker att exklusivitet gäller för alla konsoler. om dom INTE hade det skulle dom sälja mer. 09/07 Wii U Var ju årets sämsta köp samma gamla spel som fanns till Wii fast i 1080p tack för det, inte värt pengarna konsollet kostade. 09/07 Wiiu är rena skiten! Ni borde be att få era pengar tillbaka! Hade blivit skitsur om jag lurats köpa en konsol utan bra spel..nu är jag ju inte så korkad men iallafall..Nä tvi vale! 09/07 Visst att Wii U inte sålt så bra, men det stora misstaget var att inte anstränga sig med implementation av ordentlig multiplayer. Ingen co-op, enbart lokal multiplayer och lokal multiplayer erbjuder bara två spelare. Upplägget är strålande att spela mot... 09/07 Det enda jag hade problem med var att inventoryt buggade några gånger. Inte mycket, men ändå så man lade det på minnet. Tycker ZombieU vann mycket på att de vågade göra något nytt, de kanske inte revolutionerade med spelet, men de tog ut svängarna lite... 09/07 Vad synd, jag gillande spelet och skulle gärna vilja se en uppföljare:( 09/07 Köpte wii u endast för zombiu sen sålde ja konsolen ^^ 09/07
Skicka en rättelse