Den körbara soffan är för mäktig – statsen dras ner i nästa patch.

I mars rapporterade vi om kaos-soffan, det fantastiska påskägget i Hardline som lät dig köra en gammal soffa och göra kaos med dina fiender.

Nu visar det sig att soffan nog blev lite väl omtyckt, för i och med nästa patch så dras dess stats ner ordentligt. I patchbeskrivningen läser vi att ”Soffans hälsa reduceras och reparationstiden förlängs, för att göra soffan till engångsföreteelse den var ämnad att vara.”

En sorgens dag för alla kaos-soffaälskare alltså. Passa på att sitta skönt medan du kan.

(Läs den kompletta patchbeskrivningen på Battlefield-forumet.)

Du menar att det är EAs fel att dice pumpar ut halvfärdiga produkter? Är det arlas fel att mjölken på ICA har kort datum? 05/04 ...och helt utan huvudkontorets godkännande fått släppa vad de vill? Dice är skyldiga till det här. Sluta tramsa med denna trötta svenskrabatt som rått sen 1942 kom ut... Dåligt är dåligt även när ett svenskt företag står bakom. EoS! 03/04 De är väl Visceral Games som gjort spelet Thane. 03/04 Gött att ge sig in i diskutioner man inte vet ett skit om. 03/04 Är väl ganska självklart att folk blir irriterade när Dice tar bort möjligheten att modda, ger moddverktygen till en annan utvecklare och sedan ber om 1000kr för att låta folk spela den kompletta modden. 03/04 Vad snackar du om? Battlefield 1942 släpptes 2002 och EA började förhandlingar om att köpa upp DICE 2004 som gick igenom 2006. Så snälla sluta hitta på saker. 03/04 På vilket sätt ljuger jag? Det är ett ironiskt talesätt, du borde lära dig lite mer om social kultur. Jag bryr mig om hardline i den mån om att hela spelet är en komedi, jag lägger ingen vikt alls i själva spelet själv. Du borde sluta vara en moralisk... 03/04 Det är väl iofs Visceral som har utvecklad detta, med hjälp av DICE som jag förstått. Varför ska folk hata så mycket ? Om du inte gillar spelet är det väl bara skita i att spela det och låta dem som gillar det spela det. 03/04 DICE hade aldrig kunnat göra det första Battlefield utan pengarna ifrån EA. 03/04 Inte direkt. Tycker bara att det är fånigt att skriva "ingen bryr sig", både för att man ljuger, men också för att man försöker inbilla folk att man representerar någon mer än sig själv. 03/04
Skicka en rättelse